pc ye format attım driverleri bulan program varmı

Önce su siteye bak resimlere göre arka taraftaki model numarisini aliyorsun :

http://www.casperdriver.net/casper-driver/casper-nirvana-nb-15-6-driver-download-surucu-yukleme.html

Sonrada o model numarasina göre surdan alt sayfaya tikla :

http://www.casperdriver.net/site-haritasi

isletim sistemine göre hangisiyse indir (32 yada 64 bit olanina dikkat et, bunu da bilgisayarima sag tiklayip özelliklerden görebilirsin).

eywallah trader burayı bende buldum fakat soırun var sitede hiçbir driver inmiyor...

model :A15A

Dur o zaman ben az daha bakiyim...hangi driverler yüklenmemis, aygit yöneticisine girip bi ekran görüntüsü koy yapabilirsen..

Ekleme : isletim sistemin ne bysetoll ? win7 mi 32 yada 64 bit ?

Dur o zaman ben az daha bakiyim...hangi driverler yüklenmemis, aygit yöneticisine girip bi ekran görüntüsü koy yapabilirsen..

Ekleme : isletim sistemin ne bysetoll ? win7 mi 32 yada 64 bit ?

ETRADER dostum full format çektim dün pcye windows ulitmate 7 32 bit yükledim

daha önce backtrack r3 kullanıyordum windows 7 ye geri döndüm

tam modeli : casper nirnava nb 15.6 model: A15A

yardımcı olursan sevinirim dostum

Anladim , dostum elimden geleni yaparim..Benimde cok basima geldigi icin bilirim bu izdirabi en azindan sende net gelmis ona da sükür :).. Adamlarin ftp sitesi calismiyor, driverleri buluyoruzda, indirmeye baslamiyor...Bakalim ftp den anonim baglatacakmi..

---------- Mesaj saat 12:19:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:05:14 civarında gönderildi. ----------

Baglandi da cok yavas..28 dk yaziyor audi driver i indirmeye.. Backtrack kullandigina göre ftp programlarinada yabanci degilsin, filezillayi indir yada hangi ftp programin varsa, onu kullan..

host adrese bunu gir: 213.194.123.227

kullanici adi : anonymous

sifre : [email protected]

böyle baglan uzak bilgisayarin klasörleri cikacak karsina..ordan CASPER/Notebook diye devam et..CNB diye bir model numarasi var sanirim o olsa gerek seninki..

Anladim , dostum elimden geleni yaparim..Benimde cok basima geldigi icin bilirim bu izdirabi en azindan sende net gelmis ona da sükür :).. Adamlarin ftp sitesi calismiyor, driverleri buluyoruzda, indirmeye baslamiyor...Bakalim ftp den anonim baglatacakmi..

---------- Mesaj saat 12:19:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:05:14 civarında gönderildi. ----------

Baglandi da cok yavas..28 dk yaziyor audi driver i indirmeye.. Backtrack kullandigina göre ftp programlarinada yabanci degilsin, filezillayi indir yada hangi ftp programin varsa, onu kullan..

host adrese bunu gir: 213.194.123.227

kullanici adi : anonymous

sifre : [email protected]

böyle baglan uzak bilgisayarin klasörleri cikacak karsina..ordan CASPER/Notebook diye devam et..CNB diye bir model numarasi var sanirim o olsa gerek seninki..

Anladım dostum hemen deniyorum filezilladan.. Bu arda çok yavaşsa bu adamlar bu sorunu fark edip düzeltirler sanırım...

bence bilgisayarcıdan yada bi yerden boş bir dvd al
driverlarını kullandığın programların setuplarını dvd ye yazdır
ben öyle yaptım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri