Pc'nizin Özellikleri En iyi Pc Kimde

Büyük ihtimalle pro çalışan adam yoksa benimkidir.

Asus M5A97 R2.0
AMD FX-6300
ASUS GTX 760 DIRECTU II
Gskill 2*4 GB 8GB ram
1 tb HDD

yeni aldım. i7 4710MQ - 8GB RAM - GTX 850M - 240 gb ssd. Tek eksiğim depolama yerim kalmadı onu da harici bellek alarak kapatmak istiyorum. Youtube sağolsun :)

14kvVY.png

i7 4790k işlemci
gigabyte gtx 970 ekran kartı
8gb ram
256 gb ssd
1tb hdd

yeni aldım. i7 4710MQ - 8GB RAM - GTX 850M - 240 gb ssd. Tek eksiğim depolama yerim kalmadı onu da harici bellek alarak kapatmak istiyorum. Youtube sağolsun :)

hocam merak ettım 240gb ssd tamam ama yanında normal harddsık yokmu genelde olurda veya bı laptopun lınkını atarsan merak ettım sadece ssd alırım belkı :D

Asus M5A97 R2.0
AMD FX-6300
ASUS GTX 760 DIRECTU II
Gskill 2*4 GB 8GB ram
1 tb HDD

Hocam FX-6300 o kadar güçlü bir işlemci değilken forumda i7 Haswell serisi kullananlar bol. Yani senin pcde değil :)

Asus M5A97 R2.0
AMD FX-6300
ASUS GTX 760 DIRECTU II
Gskill 2*4 GB 8GB ram
1 tb HDD

Geçen sene böyle güçsüzlerle çalışmam deyip yeğene verdiğim pc'nin aynısı, o da bana bunu mu layık gördün deyip kapıcının oğluna vermişti böyle zengin bir aileyiz senin pcnle özellikler birebir tutuyor.Sen benim pc'yi görmedim herhalde .d

Asus N550jv
işlemci : i7 4700HQ
Ekran Kartı :4GB Nvidia GT 750M
full HD ekran
1TB Hdd
8 ram

Geçen sene böyle güçsüzlerle çalışmam deyip yeğene verdiğim pc'nin aynısı, o da bana bunu mu layık gördün deyip kapıcının oğluna vermişti böyle zengin bir aileyiz senin pcnle özellikler birebir tutuyor.Sen benim pc'yi görmedim herhalde .d
Çok zenginsen bana bi GTA 5 al :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri