Arkadaşlar hepinize kolay gelsin. Başlıkta da belirttiğim gibi PeerFly hesabı arıyorum.Elinde sorunsuz temiz hesabı olan varsa düşündüğü ücreti pm yolu ile iletsin lütfen.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin. Başlıkta da belirttiğim gibi PeerFly hesabı arıyorum.Elinde sorunsuz temiz hesabı olan varsa düşündüğü ücreti pm yolu ile iletsin lütfen.
CPA sitesi PeerFly mı bu?
Bende 2011'de açılmış hiç kullanmadığım bir hesap var.
Siz hesap açamıyor musunuz?
Kabul etmiyorlar. [MENTION=16282]weberesice[/MENTION] hocam sen ilgileniyor musun CPA ile ?
CPA biraz çetrefilli yani offer optimizasyonları vs. ben çok anlamıyorum ama hazır araçları kullanıyordum daha ziyade Link locker vs gibi. Bir ara PPD CPA işinden geçiniyordum ben![]()
CPA sitesi PeerFly mı bu?
Bende 2011'de açılmış hiç kullanmadığım bir hesap var.
Siz hesap açamıyor musunuz?
hocam bu hesabınızı satmayı düşünürseniz talibim, iyide para veririm,
ben kaç kere oldu r10 da konu açtım, bir Allahın kulu yardım etmedi, bende 10 15 kere hesap almaya çalıştım, her defasında reddedildi
Peerfly olmak zorunda mı ki hocam? Bi çok kaliteli şirket var..Neden özellikle peerfly istiyorsunuz ?
CPA'da PPD mi yapıyordunuz hocam? Link locker iyide, neyi kilitleyeceğiz? Kilitlediğimiz içeriği nereden yayınlayacağız ?Şuan nasıl PPD işleri ?
Cidden işler çok zorlaşmış CPA'da ,haddinden fazla..![]()
hocam bu hesabınızı satmayı düşünürseniz talibim, iyide para veririm,
ben kaç kere oldu r10 da konu açtım, bir Allahın kulu yardım etmedi, bende 10 15 kere hesap almaya çalıştım, her defasında reddedildi
hocam çalışmak istediğim offerler sadece peerflyde var, diğer cpa ağlarına baktım düşündüğüm offerlerden pek yok
Hangi tür kampanyaları hedefliyosuj hocam ve nerede uzerinden hitcekmeyi planliyorsun
[MENTION=36838]Yuri Boyka[/MENTION] hocam konuyu ben açtım ben daha ihtiyacımı gidermeden siz arkadaşlarla iletişime geçmeye çalışıyorsunuz.Hoş değil.
hocam iletişime falan geçmedim, sadece konuya yazdım, tabi öncelik sizin, eğer olurda arkadaş üyeliğini bulamazsa ve ilerde hesap açmayı başarabilirseniz yardımınızı bekleyeceğim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.