PeerFly hesabı aranıyor.

makroserver

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin. Başlıkta da belirttiğim gibi PeerFly hesabı arıyorum.Elinde sorunsuz temiz hesabı olan varsa düşündüğü ücreti pm yolu ile iletsin lütfen.

Arkadaşlar hepinize kolay gelsin. Başlıkta da belirttiğim gibi PeerFly hesabı arıyorum.Elinde sorunsuz temiz hesabı olan varsa düşündüğü ücreti pm yolu ile iletsin lütfen.

CPA sitesi PeerFly mı bu?

Bende 2011'de açılmış hiç kullanmadığım bir hesap var.

Siz hesap açamıyor musunuz?

Kabul etmiyorlar. [MENTION=16282]weberesice[/MENTION] hocam sen ilgileniyor musun CPA ile ?

Kabul etmiyorlar. [MENTION=16282]weberesice[/MENTION] hocam sen ilgileniyor musun CPA ile ?

CPA biraz çetrefilli yani offer optimizasyonları vs. ben çok anlamıyorum ama hazır araçları kullanıyordum daha ziyade Link locker vs gibi. Bir ara PPD CPA işinden geçiniyordum ben :D

Kıyıda köşede kalmış dosya ve bloglar var, şuan üye oldugum sitedeki görüntü

cpa.png

Dün biraz şanslıymışım :)

CPA biraz çetrefilli yani offer optimizasyonları vs. ben çok anlamıyorum ama hazır araçları kullanıyordum daha ziyade Link locker vs gibi. Bir ara PPD CPA işinden geçiniyordum ben :D

CPA'da PPD mi yapıyordunuz hocam? Link locker iyide, neyi kilitleyeceğiz? Kilitlediğimiz içeriği nereden yayınlayacağız ? :) Şuan nasıl PPD işleri ?

Cidden işler çok zorlaşmış CPA'da ,haddinden fazla.. :(

CPA sitesi PeerFly mı bu?

Bende 2011'de açılmış hiç kullanmadığım bir hesap var.

Siz hesap açamıyor musunuz?

hocam bu hesabınızı satmayı düşünürseniz talibim, iyide para veririm,

ben kaç kere oldu r10 da konu açtım, bir Allahın kulu yardım etmedi, bende 10 15 kere hesap almaya çalıştım, her defasında reddedildi

ben kaç kere oldu r10 da konu açtım, bir Allahın kulu yardım etmedi, bende 10 15 kere hesap almaya çalıştım, her defasında reddedildi

Peerfly olmak zorunda mı ki hocam? Bi çok kaliteli şirket var..Neden özellikle peerfly istiyorsunuz ?

CPA'da PPD mi yapıyordunuz hocam? Link locker iyide, neyi kilitleyeceğiz? Kilitlediğimiz içeriği nereden yayınlayacağız ? :) Şuan nasıl PPD işleri ?

Cidden işler çok zorlaşmış CPA'da ,haddinden fazla.. :(

CPA'da dediğim gibi sadece Link Locker kullanıyordum. Neyi kilitleyeceğiz konusunda hayal gücü lazım biraz :D Ben özetle şifreli dosyanın şifresini paylaştığım adresi CPA'da Link Locker ile kitliyordum.

PPD'de 1-2 siteyle çalıştım şuan oralarda aktif çalışmıyorum. ÖZgün Youtube'a başladıktan sonra bu işleri yapamıyorum. Ama devam ediyor gibi.

Buraya da CPA PPD konusu açmıştım ama fazla ilgi görmedi :D

Kardeş şuan bu hesaba erişemiyorum. Aktif olmadığımdan dolayı benden ümidi kestiler heralde :) Şifreyi unuttum ya da öyle birşey oldu. Şifre sıfırlama linki gönderildi diyor ama henüz gelen giden yok.

İyi paradan kastın nedir :D Gerçi etik olarak öncelik konu sahibi arkadaşta.

Hesap açarken neler sorduğunu tam olarak hatırlamıyorum siz ne cevaplar veriyorsunuz kabul edilmiyor acaba. Olmazsa sana başka bir hesap açmayı deneyebilirim

[MENTION=36838]Yuri Boyka[/MENTION] hocam konuyu ben açtım ben daha ihtiyacımı gidermeden siz arkadaşlarla iletişime geçmeye çalışıyorsunuz.Hoş değil.

[MENTION=36838]Yuri Boyka[/MENTION] hocam konuyu ben açtım ben daha ihtiyacımı gidermeden siz arkadaşlarla iletişime geçmeye çalışıyorsunuz.Hoş değil.

hocam iletişime falan geçmedim, sadece konuya yazdım, tabi öncelik sizin, eğer olurda arkadaş üyeliğini bulamazsa ve ilerde hesap açmayı başarabilirseniz yardımınızı bekleyeceğim

hocam iletişime falan geçmedim, sadece konuya yazdım, tabi öncelik sizin, eğer olurda arkadaş üyeliğini bulamazsa ve ilerde hesap açmayı başarabilirseniz yardımınızı bekleyeceğim

hocam aslında ingilizce biliyorsanız üye olduktan sonra gelen sorulara mantılı cevap verebilirseniz kabul ediyorlar aslında. Şu linkte size biraz yardımcı olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri