Pendik'te Bir Araca Saldıran Baklavacı Kardeşler İlk Duruşmada Tahliye Edildi

Serbest kalalı çok oldu onlar.
Hergün bir kadını darp edip sonra ADLİ KONTROL şartıyla bırakılan birçok kişi var.
Hergün birilerini komaya sokup ADLİ KONTROL şartıyla bırakılan birton kişi var.

Türkiye'de sıradan bir haber artık bunlar.
Şaşıracak bir durum yok.
Hak, Hukuk, Adalet sadece kelime olarak duruyor.
Başka birişe yaramıyor.

Serbest kalalı çok oldu onlar.
Hergün bir kadını darp edip sonra ADLİ KONTROL şartıyla bırakılan birçok kişi var.
Hergün birilerini komaya sokup ADLİ KONTROL şartıyla bırakılan birton kişi var.

Türkiye'de sıradan bir haber artık bunlar.
Şaşıracak bir durum yok.
Hak, Hukuk, Adalet sadece kelime olarak duruyor.
Başka birişe yaramıyor.

yeni gördüm forumdada yoktu konu acayım dedim böyle insanların toplum içinde olması beni rahatsız ediyor paraları var diye kendilerini birşey sanıyorlar

Ne yapmasını bekliyordunuz ömür boyu hapismi yatacak bu basını elinde tutanlar gercekden devlet yıkar devlet kurarlar Basın sayesinde yerden vuruldular resmen

Peki Şöyle bir düşündünüzmü Sizin yanınızda eşiniz olsa öyle bir tartışmaya girecek noktaya gidermisiniz adamlar resmen cıldırmış ne yaptılar bu adamlarada bu kadar cıldırdı

Ha dogru buluyormuyum hayır degil en azından karsındakinin yanında bayan oldugunu gördükleri halde yaptıkalrı dogru degil ama yanında bayan olupda o hale getirenleride göz ardı etmemek lazım hırsızın sucu hicmi yok hesabı

Ne yapmasını bekliyordunuz ömür boyu hapismi yatacak bu basını elinde tutanlar gercekden devlet yıkar devlet kurarlar Basın sayesinde yerden vuruldular resmen

Peki Şöyle bir düşündünüzmü Sizin yanınızda eşiniz olsa öyle bir tartışmaya girecek noktaya gidermisiniz adamlar resmen cıldırmış ne yaptılar bu adamlarada bu kadar cıldırdı

Ha dogru buluyormuyum hayır degil en azından karsındakinin yanında bayan oldugunu gördükleri halde yaptıkalrı dogru degil ama yanında bayan olupda o hale getirenleride göz ardı etmemek lazım hırsızın sucu hicmi yok hesabı

Ben olayların videosunu izledim, suçu olanlar BAKLAVACILAR.

Ben sucsuz demiyorum zatende videonun öncesi ne işde o önemli bir insan aynalar bir birine çarpıp kırıldı diye arabanın üstüne ucacak noktaya gelmez. sonucda kaza

Kardeşim olayda 2 taraf var. Birisi yapmayın etmeyin dediği halde diğer taraf anlamıyor ve SALDIRIYOR. Sen de diyorsun ki belki adam da suçludur. Hukuk belkiler ile işlemez.Ne bekliyonuz ömür boyu hapis mi yatacak diyorsun. Emin ol şu kelimelerin suçluyu korumaktır. E ozaman her suç işleyeni salalım yolda önüne gelene saldırsın. He şu olay senin bir yakınına olsa böyle konuşabilir miydin acaba. Sırf birilerini savunucam diye saçmalıyorsunuz.

şöyle bir şey var örnek siz eğer topluma katkıda bulunuyorsanız ceza alma oranınızda bir okadar düşüyor. Örnek emrah serbest alkollü araç kullanıp 3 kişinin öşümüne sebebiyet verdi 13 yış ceza aldı. Ama sen yapsaydın 60 yıl yerdin

Tiplerinde hayır yokki zaten ayıoğlu ayılar. İnsanlıktan nasibini almamış ********ler. Ülke harbiden yaşanmaz hale geldi.

Kardeşim olayda 2 taraf var. Birisi yapmayın etmeyin dediği halde diğer taraf anlamıyor ve SALDIRIYOR. Sen de diyorsun ki belki adam da suçludur. Hukuk belkiler ile işlemez.Ne bekliyonuz ömür boyu hapis mi yatacak diyorsun. Emin ol şu kelimelerin suçluyu korumaktır. E ozaman her suç işleyeni salalım yolda önüne gelene saldırsın. He şu olay senin bir yakınına olsa böyle konuşabilir miydin acaba. Sırf birilerini savunucam diye saçmalıyorsunuz.
Öncelikle kendine gel haddini bil babanın oglu degilim ben sacmalıyorsun falan benim düşüncem o boş boş konusma senin düşüncen sana benim düşüncem bana

hukuk dersinde degilsin burada hukuguda tartışmıyoruz hukugun nasıl işlediginide senden iyi biliyorum bak sonuc orada hukuk senin yargılamanla bir degil neyse senle ugraşamıcam boş boş konuşuyorsun sadece adamı savunmuyorum belki dedim bak orada

Ömür boyu hapismi yatacak cevabınada gelirsek Türkiyede kimin nelerden ne olaylardan kurtuldugunu sende biliyorsun bende ki o adamların yatmasını beklemek sadece aptallıktır. mesajımada cevap vermessen sevinirim

Dün bedava baklava dağıtılacaktı (sözde), birkaç kişiye sordum ama net cevap alamadım. Yerim baklavacıya yakındı. Bir ümit dedim ama İnstagram'da her çıkana inanmamak lazımmış :)

Arabanın içinden napabilir ki ? En fazla napar ? Seni yılın vasifsizı seciyorum pikacu. Yanında bayan varmış ta doğru değilmiş yoksa dovebilirlermis. Aha trafikte böyle vasifsizlarla karşılasabilirsiniz. En iyisi iyi insanım aile babasiyim diye gezmeyin sizde silahlanin ki böyle arabanızın camina dayanan şeref yoksunlariyla karşılaşınca savunmasız kalmayın. Zaten siyasi bir laf sokma yapmadığınız sürece hapis yatmiyorsunuz

Son düzenleme:
Arabanın içinden napabilir ki ? En fazla napar ? Seni yılın vasifsizı seciyorum pikacu. Yanında bayan varmış ta doğru değilmiş yoksa dovebilirlermis. Aha trafikte böyle vasifsizlarla karşılasabilirsiniz. En iyisi iyi insanım aile babasiyim diye gezmeyin sizde silahlanin ki böyle arabanızın camina dayanan şeref yoksunlariyla karşılaşınca savunmasız kalmayın. Zaten siyasi bir laf sokma yapmadığınız sürece hapis yatmiyorsunuz

işde bende bunu anlamıyorum mantıklı degil en azından insanca gelmiyor bu adamların yaptıkları sizi kac defa biri önune gecdide bu şekilde cevirdi kazada yaparsın hatada yaparsın ama bunlar bir insanın gözünü dönderecek nedenler degil o yuzden diyorum ne yaptı acaba ya banane baklavacılardan :) cene yorduguma degmez

ayn savcı hakim veya sıyası kendı aılesınden karısı kızı veya erkek kardesı aynı sekılde darp edılse tacız edılse acaba serbest bırakırmı.
yazık kı kanun kısıye gore ıslıyor

Bizim Ülkede şaşırılacak bir durum değil sıradan olmaya başladı serbest bırakılmak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri