Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
17bin video atmış günde 17bin videoya 2 bin tık gelse birde 5 görüntüleme olsa nerden baksan günlük 300 tl rahat kazanır gerçi şuan ki mantıkla çıkmaz ama rahat 300 tl kazanıyodur günlük
bu yazdığınız hesap herkesin aklından bir zamanlar geçmiştir ama sadace geçmiştir![]()
yahu bende sabahdan beri pepe futbol oyuncusu saniyorum kendi kendime diyorum messi ronaldo falan dururken bu pepe nerden cikti
megerse bilmedigim pepee isminde cizgi filmi varmis![]()
bir tane gordum ingilizce pepee şubatta atmış 201 izlenmiş.türklerden başka izleyen yok demekki pepeyikafama takılan bir soru var bu adam onyedi bin pepe videosu yüklemiş neden hepsi türkçe.
ingilizce yüklese daha çok kişi izleyecek ve kazanç daha çok yüksek olacak.
bir tane gordum ingilizce pepee şubatta atmış 201 izlenmiş.türklerden başka izleyen yok demekki pepeyi
yabancılar daha çok izler hocam.
bilmiyorum hocam ben bulamadım pepee ingilizce hep türkler atmış.İzlenecek olsaydı eminim ingilizce kanalda çoktan kopyalanırdı
galiba pepe nin ingilizcesi farklı pepe türkçeleştirilmiş hali sanırım . bende bulamadım bilen var mı acaba
sen öyle deyince baktımda şimdi:POCOYO'YU TÜRK YAPIP PEPEE DEDİLER
İşin aslı ise bambaşka... Sabah'tan Mevlüt Tezel bugün Pepee'nin ipliğini pazara çıkarttı. Ayşe Şule Bilgiç, Pepee'yi Türkiye'de bir başka kanalda da yayınlanan ve orjinali İspanyol yapımı olanPocoyo'dan kopyalamış...
çizgi filmle hiç ilgim olmadığı için bende bilmiyodum.pocoya english die kanalda var iyi izlenmişfarklı olduğunu biliyordum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.