Pepee Videosu Boşuna Yüklemeyin

• Kullanıcı chorock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
17bin video atmış günde 17bin videoya 2 bin tık gelse birde 5 görüntüleme olsa nerden baksan günlük 300 tl rahat kazanır gerçi şuan ki mantıkla çıkmaz ama rahat 300 tl kazanıyodur günlük

kanalın linkini atın da bakalım bari :)

herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum zaten kanal sahibi onyedi k ile sorumluluğu almıştır

kafama takılan bir soru var bu adam onyedi bin pepe videosu yüklemiş neden hepsi türkçe.
ingilizce yüklese daha çok kişi izleyecek ve kazanç daha çok yüksek olacak.

Pepee başlamadan onca hazırlık yaptım ama ilk bölümde telifi yedim kesit yaparsanız genelde eşleşen geliyor ama tek parça full gibi etiketlerle bölümü atarsanız ihtar geliyor isteyen denesin trtdeki bölümlerinde sorun yok gibi .)

not neden kategoriyi ifşa ediyorsunuz .D şimdi herkes pepee atıcak :)

kafama takılan bir soru var bu adam onyedi bin pepe videosu yüklemiş neden hepsi türkçe.
ingilizce yüklese daha çok kişi izleyecek ve kazanç daha çok yüksek olacak.
bir tane gordum ingilizce pepee şubatta atmış 201 izlenmiş.türklerden başka izleyen yok demekki pepeyi

galiba pepe nin ingilizcesi farklı pepe türkçeleştirilmiş hali sanırım . bende bulamadım bilen var mı acaba

sen öyle deyince baktımda şimdi:POCOYO'YU TÜRK YAPIP PEPEE DEDİLER

İşin aslı ise bambaşka... Sabah'tan Mevlüt Tezel bugün Pepee'nin ipliğini pazara çıkarttı. Ayşe Şule Bilgiç, Pepee'yi Türkiye'de bir başka kanalda da yayınlanan ve orjinali İspanyol yapımı olanPocoyo'dan kopyalamış...

sen öyle deyince baktımda şimdi:POCOYO'YU TÜRK YAPIP PEPEE DEDİLER

İşin aslı ise bambaşka... Sabah'tan Mevlüt Tezel bugün Pepee'nin ipliğini pazara çıkarttı. Ayşe Şule Bilgiç, Pepee'yi Türkiye'de bir başka kanalda da yayınlanan ve orjinali İspanyol yapımı olanPocoyo'dan kopyalamış...

farklı olduğunu biliyordum :)

kanal ifşasından daha fazla üyenin ban yememesi için konu kilit. [MENTION=12530]serhat12[/MENTION] açık açık kanal linki girdiği için 1 gün banlanmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri