Performans Açısından Ekran Kartı ?

ekran kartlarıyla btc kazmak tek başına bir bina dikmeye çalışmaya benzer ... insanları yanlış yönlendirmeyi bırakmalısın ekran kartı gücüyle btc üretmek tamamen aptallık artık btc üretiminde antminer tarzı cihazlar kullanılıyor

Zamanla kazanılan miktar düşüyor demi ?

Mesajları okudum ama ne kazıcağını belirtmemiş ki hocam :) benmi göremedim
önceki konusunda btc kazıyordu yine aynı şey üzerinden devam ediyor büyük ihtimalle maalesef milletimiz her işe araştırma yapmadan girmeye bayıldığından daha sonra hüsrana uğrayan çok olacaktır
Zamanla kazanılan miktar düşüyor demi ?

zorluk gün geçtikçe artar ama ant miner olanlar kepçe ile toprak kazarken sen ekran kartınla btc kazmaya başlarsan elinde cocukların sahilde kullandığı oyuncak kürekle toprak kazmaya çalışırsın

ayrıca konu sahibi arkadaş bu kadar referans kazancına meraklı ise bitcointalk.org ta hesap açıp biraz aktif olduktan sonra imza kampanyalarından 3-4 dolar ve twitter facebook paylaşımlarından yine 3-4 dolar alabilir kendi düştüğü kuyuya milleti çekmesinin bir anlamı yok

Programı alabiliyormuyuz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ekran kartlarıyla btc kazmak tek başına bir bina dikmeye çalışmaya benzer ... insanları yanlış yönlendirmeyi bırakmalısın ekran kartı gücüyle btc üretmek tamamen aptallık artık btc üretiminde antminer tarzı cihazlar kullanılıyor

bu program zcash,etherium ve etherium classic kazımı yapıyor onların kuru üzerinden bitcoine cevirip bakiye olarak aktarıyor.yanlış yönlendirme değil herkez yapıcak diye bişeyde yok sizi zorluyanda yok .

---------- Spam Engelliyici 19:07 ---------- Önceki Mesaj 19:07 ----------

Bundan 4 tane olsa hünlük ne getirir ki?¿

Bu arada bana da programı atabilirmisin?¿

atayım hocam.

---------- Spam Engelliyici 19:07 ---------- Önceki Mesaj 19:07 ----------

önceki konusunda btc kazıyordu yine aynı şey üzerinden devam ediyor büyük ihtimalle maalesef milletimiz her işe araştırma yapmadan girmeye bayıldığından daha sonra hüsrana uğrayan çok olacaktır

zorluk gün geçtikçe artar ama ant miner olanlar kepçe ile toprak kazarken sen ekran kartınla btc kazmaya başlarsan elinde cocukların sahilde kullandığı oyuncak kürekle toprak kazmaya çalışırsın

ayrıca konu sahibi arkadaş bu kadar referans kazancına meraklı ise bitcointalk.org ta hesap açıp biraz aktif olduktan sonra imza kampanyalarından 3-4 dolar ve twitter facebook paylaşımlarından yine 3-4 dolar alabilir kendi düştüğü kuyuya milleti çekmesinin bir anlamı yok

önceki konudaki programı kullanmayı bıraktım. sabit bi yere bağlı kalmıyorum ben sürekli araştırma yapıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri