Site Adı: Perisearch
youtube kazanci isine hic girmedim hesaba adsense nasil bağlanır up/down mis render mis özgünmus hic anlamam. peki burada ne ariyorsun diyorsaniz yaptigim sitenin youtube yayincilarina faydasi olacağını düşündüğüm icin yazıyorum.
Sitemin adi perisearch yani periscope canli yayinlarini , replay yayınları, perisiscope profillerini arayip bulabileceğiniz ve webden izleyebileceğiniz bir platform. Özgünlük olayi eger kopya icerik olmamasiysa sizler icin yapilmis bir mecra.
Youtube de unlulerin periscope yayinlarinin milyonlarca kez izlendigini gormussunuzdur. eee kardes sonuc ? derseniz eğer; siteme yayin süresi bitmiş (replay olan videolar, çünkü canli yayin devam ederken indirme olayi yarida bittiği icin sadece yayin bitmis videolar indirilebiliyor) videolarin altinda download stream butonu ekledim. bu yayinlari indirerek youtube hesaplariniza özgün videolari zahmetsizce ekleyebilirsiniz.
web site: Perisearch.net | Periscope Search
*dip not: eğer yardimim olduğum kisilerden biri youtube api ile direkt sitemde bulunan video linkini youtubeye ekletme scripti, dosyasi gibi bir projeyi paylasir ya da yapmamda yardimci olursa minnettar olurum. gunlerce ugrastim fakat oauth not registered a benzer uyari aldim durdum.
Son düzenleme: