Pesmi Etsem ?

50 videodan 4 günde 5 dolar gerçekten çok iyi . düşünsenize bu arkadaşın 500 video yükledikten sonraki kazancı ilham verici valla :D yöntem neyse aynı şekil devam et usta 2 ay sonra tekrar konu aç :)

50 videodan 4 günde 5 dolar gerçekten çok iyi . düşünsenize bu arkadaşın 500 video yükledikten sonraki kazancı ilham verici valla :D yöntem neyse aynı şekil devam et usta 2 ay sonra tekrar konu aç :)

Yontemi falan yok.Dun konu acmisti arkadaslarima tiklatiyorum diye,zaten bugunki kazancina bakarsaniz sadece 1 tik var :D

arkadaşa tıklatma nedir yaa Allah aşkına yapmayın etmeyin arkadaşlar arkadaşa tıklatma fikrini ancak hiç webmaster geçmişi olmayan internetten para kazanılıyomuş koşun diyen adam yapar

bence pes etmeli bu arkadaş.youtube dünyasından da uzak durmalı.millet aylarca emek veriyor o 100$ lara ulasşmak için.gece gündüz demiyor araştırıyor öğreniyor sonra sende kalkıp 4 gün çalışarak kendini onlarla kıyaslıyorsun.27 aralık 2012 de başladım 31 ocak 2013 te 8$ birikmişti.39 günde sadece 8 dolar kazanmıştım ve o zamanlar bu siteyi ve muslera hocayı bilmiyordum.31 ocak tarihinde a şahsı şu kadar kazanıyor ben bu kadar kazanıyorum diyip pes etmeyi düşünmedim.hedef ler koydum sürekli geliştirdim kendimi ve halen de geliştirmekteyim.her aklıma gelen konuyu foruma açmıyorum önce araştırıyorum cevap bulamazsam ve yoruma ihtiyacım olursa konu açıyorum.şimdi çok şükür kendime , aileme yetecek kadar kazanıyorum.ama 8 ayım pc başında geçti.bazı fedakarlıklarda bulunduk.ve kazanan herkes bazı fedakarlıklarda bulunmuştur.

pes edeni tarih affetmez :D

fedakarlık gerek , bütün web sitelerimi kenara attim sabah akşam bu işle uğraşıyorum sabaha kadar uyumuyorum vs vs. hemen birşey bekleme..

İlk 4 günüm :D

25 Haz 2013 Sal
5
0 Tahmini kazançlar
0,00%

26 Haz 2013 Çar
53
0 Tahmini kazançlar
0,00%

27 Haz 2013 Per
1
0 Tahmini kazançlar
0,00%

28 Haz 2013 Cum
1
0 Tahmini kazançlar
0,00%

Toplam kazanç 0 TL:eek:

Ben pes etmeliydim ama etmedim.

Sonra bazı günler elimi bile sürmedim ona rağmen günlük 6 doları gördüğüm oldu.İyi bir çalışmayla daha kısa sürede daha iyi para kazanabilirsin.Benim çalışma stilim pek disiplinli değil,o yüzden 6 dolara çıkmam zaman aldı.
Gerçi şimdi kanallar gümledi, ara vermeyi düşünüyorum ama bilmiyorum bakalım.Aman ha sakın arkilerine felan tıklatma.

3 k da 40 tık alıyordum 600 hit ile 40 tık 5 dolar gayet iyi tabii hile hurda yoksa.

Anahtar kelime sabır.
Hatırlıyorum da ilk başladığımda hedefim günlük 1 dolar kazanıp 3 ayda 100 dolar eşiğini aşmaktı:)
Sabır + düzenli ve yeni fikirler üzerinde çalışma = başarı

hepinizin yorumları için teşekkür ediyorum. allah razı olsun.
tüm yorumlarınızı her kelimesine harfine okudum her dediğiniz dikkate alınacak .
şimdilik 100 video ile kanalımı bırakmayı düşünüyorum.
4 kanalım var 50 şer video yüklü 3 kanal kopya videolar olduğu için görüntülnmeleri bile yok.
ilk açtığım kanaldan gelen hit geliyor işte.
anladımki en az 1 ay her gününde kanalım için birşeyler keşfedip çalışmam gerekiyor.
hile yapanı allah affetmez, ilk gün yeniydim 20 tık arkadaşlarımdan geldi.
sonraki günler bana çok sövüldü neye uğradığımı şaşırdım ve anladımki arkadaşa tıklatmak
sahtekarlıkmış. bende bırakıyorum kendi haline tıklayan tıklar. birazda imleme felan yaparak ittirirsek inşallah önümüzdeki aya iyi bi hedefle çıkarız. 2 ay sonraya kadar bu konuyla ilgili birşey açayacağım. eğer kanalım kapanmaz ise kazandığım parayı buraya yayınlarım.
tekrar değer verip yorumunuzu esirgemediğiniz için teşekkürler,iyi forumlar.

Benim ilk günlerim böyleydi

senin ilk günlerin benden iyi 50 video atıp pesmi edilir 50 video 5dkda yükleniyor :)

Yontemi falan yok.Dun konu acmisti arkadaslarima tiklatiyorum diye,zaten bugunki kazancina bakarsaniz sadece 1 tik var :D

O parayı alamaz arkadaşına tıklatıp da adsensesi banlanmayan görmedim. Bence o yöntemden vazgeçip herkesin yaptığı gibi para kazanmaya çalışın.

rjs18.png

sanki bu iş olmıyacak gibi..
devam etsemmi acaba? izlenmede yok tıklanmada yok.
hele bugünki gelen ? delirtti bee.
tabi çabalamazsak olacağı bu. nasıl çabalayacağımızı biliyodukda
keyifmizdenmi çabalamıyoz. :mad:

Kardeş Ben Daha bU Tbm leri Hiç Göremedim Çok Doğru Yoldasın Durmak Yok Devam Et :)

Kardeşim ben başladığımda belki inanmazsın ilk 1 hafta 0 çektim sonra 0.06 cent geldi beni bu işe bağlıyan paraydı o ilk ay 9 dolar 2. ay 12 dolar 3.98 4.70 80 fln derken geldik buralara kadar pes etme devam .

Kardeşim ben başladığımda belki inanmazsın ilk 1 hafta 0 çektim sonra 0.06 cent geldi beni bu işe bağlıyan paraydı o ilk ay 9 dolar 2. ay 12 dolar 3.98 4.70 80 fln derken geldik buralara kadar pes etme devam .

bu yorumlar insana alham veriyor, teşekkürler.
kanallara telifde gelmedi, hiçbi videomu yüklerken hata bile almadım.
ban yemez isek yavas yavas ilerleyecez.

bu yorumlar insana alham veriyor, teşekkürler.
kanallara telifde gelmedi, hiçbi videomu yüklerken hata bile almadım.
ban yemez isek yavas yavas ilerleyecez.

Kardeşim yükle bırak yükle bırak yükle bırak vps bot fln ben almadım almamda günde 20 30 tane güncel video atsan taş çatlasın arasından 1 tanesi 600 700 görüntülenme alır böyle devam et sonucunu göreceksin.

Kardeşim yükle bırak yükle bırak yükle bırak vps bot fln ben almadım almamda günde 20 30 tane güncel video atsan taş çatlasın arasından 1 tanesi 600 700 görüntülenme alır böyle devam et sonucunu göreceksin.

güncel videolar'ı 1 kanalıma türkçe güncel video 1 kanalıma güncel tr videoları
diğerlernide komedi yapmayı düşünüyorum ?

güncel videolar'ı 1 kanalıma türkçe güncel video 1 kanalıma güncel tr videoları
diğerlernide komedi yapmayı düşünüyorum ?

Komedi canlı yayın kavgaları ben bunları çalışıyorum şimdilik bıraktım adsense kapandı facede sayfayla uğraşıyorum 1 ay içinde tahminim 30 40 bin yaparım belki biliyosunuzdur vine videoları onlarla uğraşıyorum şuan :) ama komedi canlı yayın iyidir çok hit aldım ben o tür videolardan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri