pewdiepie de artık video ortası reklam açıyo.. para parayı çeker arkadaş.

bence sen yanlış düşünüyorsun,bizim en çok abonesi olan kişi muratabigf terbiyesizin teki hem küfür ediyor onu geçtim siyaset yapıp küçük çocukları yanlış yönlendiriyor.Bu adamın videolarında emek var videoyu çekip atmıyor.Videoyu editliyor

kanalı kapandığında üzülmüştüm ama bir iki videosunu izledim açılmasa daha iyiydi beyin yıkama + küfür adamın sanatı olmuş

Bu adam benim favorim videolarıda iyi Çoğu oyunu bu adamı izleyerek bitirdim

Adam kazansın hak ediyor, yanlış hatırlamıyorsam geçen yaz 300 - 400 Bin dolarlık önemli bi kurumada bağış kampanyası yapmıştı.. Kız arkadaşı da youtuber beraber sürekli yer değiştirirerek bir nevi dolaşıyorlar zaten hayat onlara güzel imrenmiyor değilim :D

benim forumda bir arkadaşım var goat smilator oyunu 37 dk lık şekilde 1 günü gitmiştir nerdeyse oyunu çözmesi oynaması render ,efekt başlık falan ama 30 gündür daha 1,100 izlendi. şimdi pewdiepie nin videosu ile karşılaştırıldıgında direk aklına şu geliyo bu nasıl oluyor yaa diyosun okadar güzel anlatım sahne geçişleri bölüm tekrarı vs harika hemde bu sadece goat için değil genel olarak.

İngilizce bir gameplay videosu at izlenmeyi gor turkiyede gameplay cekenler emeklerinin karşılıgını alamıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri