Pewdiepie kanalı kapatıyormu bi bakın video içerde ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Good bye Forever Comments ne alaka onu anlamadım?

Türkçesi iyi yorumlar anlamına falan geliyor.

yalnız adamın şu videosu bile 2.5 milyon izlenmiş :D

als için bağış yapın demiş ben yapmayacağım demiş buz olayını çünkü bu simulatör değil demiş Als hastaları konuşamaz yürüyemez hiçbir şeyi kendileri yapamazlar demiş bunu anlayamazsınız gibi bir şeyler söylemiş hayır kanalla alakası yok

edit kanalla ilgisi var ama sanırım tatile çıkacak tam anlayamadım onu

als için bağış yapın demiş ben yapmayacağım demiş buz olayını çünkü bu simulatör değil demiş Als hastaları konuşamaz yürüyemez hiçbir şeyi kendileri yapamazlar demiş bunu anlayamazsınız gibi bir şeyler söylemiş hayır kanalla alakası yok

edit kanalla ilgisi var ama sanırım tatile çıkacak tam anlayamadım onu

kardeşim nasıl sallayacağını bilememişsin sende :D

bağış linki vermiş ama konuyu bende çözemedim.çok aşırı spam mesajalr geliyor diye engelliyor belki oyrumları.belki kanalı kapatıyor belki tatil.bekleyip göreceğiz :)

Yorumları kapatacak sanırım.

Video yorumlarında "Yorumlar olmazsa nasıl konuşuruz" ve "Böyle yaparsan abonelikten çıkarım" vb diyenler var

A dese 2 milyon izlenim alıyor kapatırmı adam (:

yorumlarda sürekli spam tarzı şeyler linkler ve saçmalayanlar olduğu için bundan sonra yorumları kapatıyormuş. bundan sonra facebook ve twitter gibi platformlardan ulaşıp yorumlarınızı iletebilirsiniz diyor.

kardeşim nasıl sallayacağını bilememişsin sende :D

bağış linki vermiş ama konuyu bende çözemedim.çok aşırı spam mesajalr geliyor diye engelliyor belki oyrumları.belki kanalı kapatıyor belki tatil.bekleyip göreceğiz :)

izle istersen izlerken ingilizce biren birini yanına al az da olsa biliyorum ben şahsen kendisinden icebucketchallenge videosu çekmesini istemişler oda ben bunu yapmayacağım (bağışı değil buz dökmeyi) demiş bağış olayını tavsiye etmiş buz olayındada şunu söylemiş bunu yaparak onları anlayamazsınız çünkü onlar yürüyemiyorlar konuşamıyorlar ve kendileri için bir şey yapamıyorlar demiş salladığımı söylüyorsun sen söyle bakalım ne anlatıyor orada ?

tatil olayını elveda demesinden varsaydım yorumları kapatıyormuş

izle istersen izlerken ingilizce biren birini yanına al az da olsa biliyorum ben şahsen kendisinden icebucketchallenge videosu çekmesini istemişler oda ben bunu yapmayacağım (bağışı değil buz dökmeyi) demiş bağış olayını tavsiye etmiş buz olayındada şunu söylemiş bunu yaparak onları anlayamazsınız çünkü onlar yürüyemiyorlar konuşamıyorlar ve kendileri için bir şey yapamıyorlar demiş salladığımı söylüyorsun sen söyle bakalım ne anlatıyor orada ?

anlatmak istediğin anlamadım fakat başlık goodbye ve içerik ice bucket olamaz değiil mi ? başlık ve içerik yanlış olur :) mantık yürüttüm.ve sallamıyorsan net bir açıklama yap ki şuan görüldüğü üzere kaç farklı yorum geldi :) bende dedimki bekleyip göreceğiz.yanlış mı değil ? çok celallendin sen :D relax ol biraz sallamak serbest :D

Sende bilen birini alsaymissin keske yanina. Tatile zaten gitmis gelmis, tatilden geldikten sonrada bu videoyu cekmis. Artik yorumlarinda destek gormedigini, destekten daha cok spam, reklam, tartisma yorumlari oldugundan dolayida yorumlari kapatacagini soylemis. Icebucket olayi icinse bagis yapacagini fakat kafasindan asagi buzlu su dokmeyecegini, buna artik gerek olmadigini(butun herkesin bundan artik haberdar oldugundan dolayi) soylemis o kadar.

anlatmak istediğin anlamadım fakat başlık goodbye ve içerik ice bucket olamaz değiil mi ? başlık ve içerik yanlış olur :) mantık yürüttüm.ve sallamıyorsan net bir açıklama yap ki şuan görüldüğü üzere kaç farklı yorum geldi :) bende dedimki bekleyip göreceğiz.yanlış mı değil ? çok celallendin sen :D relax ol biraz sallamak serbest :D

allah allah arkadaşım vlog denen şeyi hiç mi duymadın tek konuyu ele almıyorlar tamam sen haklısın ben oradaki kelimeleri başka videoda duymuştum hey allahım ya

---------- Spam Engelliyici 16:43 ---------- Önceki Mesaj 16:42 ----------

Sende bilen birini alsaymissin keske yanina. Tatile zaten gitmis gelmis, tatilden geldikten sonrada bu videoyu cekmis. Artik yorumlarinda destek gormedigini, destekten daha cok spam, reklam, tartisma yorumlari oldugundan dolayida yorumlari kapatacagini soylemis. Icebucket olayi icinse bagis yapacagini fakat kafasindan asagi buzlu su dokmeyecegini, buna artik gerek olmadigini(butun herkesin bundan artik haberdar oldugundan dolayi) soylemis o kadar.

ben ne dedim tatili god bye yorumlarını görünce kafamdan uydurdum ama ice bucket challenge olayını zaten ben öyle anlattım

allah allah arkadaşım vlog denen şeyi hiç mi duymadın tek konuyu ele almıyorlar tamam sen haklısın ben oradaki kelimeleri başka videoda duymuştum hey allahım ya

üstte bi abin güzelce açıklamış sana abim oku bak :)

Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış misali. Konu sonuca bağlandı sakin arkadaşlar :)

üstte bi abin güzelce açıklamış sana abim oku bak :)

Benim söylediklerimi çevirmiş sonradan düzelttiğim yorumlardaki sözlere göre tahmin yürüttüğüm yanlışımı da eklemiş senin gibilerde birşey yaptığını sanarak sevinmiş masalda burada bitmiş hadi uyu :)

Benim söylediklerimi çevirmiş sonradan düzelttiğim yorumlardaki sözlere göre tahmin yürüttüğüm yanlışımı da eklemiş senin gibilerde birşey yaptığını sanarak sevinmiş masalda burada bitmiş hadi uyu :)

tamam abim tebrikler ygs lysde başarılar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri