Photshop İnce Detay Çalışma Hakkında

mikon5

Kayıtlı Üye
merhabalar , Photoshop'ta Liquify ile bir resim üzerinden ince bir çalışma yapıyorum.Note 4 ile çekilmiş olan fotoğrafta Forward Ward Tool ile çalışmayı yapıyorum ancak brush size'i ne kadar büyültüp , küçültsemde aynı yere birden çok dokunuş yapıldığında kalite de bozulma meydana geliyor.Belli bir aşamaya kadar gelebiliyorum fakat beklentimi karşılamadı bir türlü.Yaptığım çalışma bir objeyi daraltma , geriye alma çok ince çalışma gerektiriyor. Liquify ile olacak gibi durmuyor , başka çalışma tekniği önerisi olan var mı? Photoshop dışındaki önerileri de alabilirim.

Son düzenleme:
resmi çok büyültüp liquify -pucker tools ile daraltmayı deneyebilirsin sonradan küçültürsün. tabi ayrıntı yoksa resimde çok.

[MENTION=10442]karadeli[/MENTION] [MENTION=15334]AlptuğrulKaradeli[/MENTION] bunlar çözer :p

Pen ile objeyi katmandan ayırıp küçültüp istediğiniz yere tekrar koymayı denedinizmi hocam, seçimi yumuşatarak alırsanız fark olmaz diye düşünüyorum arka planı tekrar clone ile devamına uygun olarak düzeltirsiniz.
Diğer türlü objeyi daraltırken arkaplanı bozabilirsiniz.

Pen ile objeyi katmandan ayırıp küçültüp istediğiniz yere tekrar koymayı denedinizmi hocam, seçimi yumuşatarak alırsanız fark olmaz diye düşünüyorum arka planı tekrar clone ile devamına uygun olarak düzeltirsiniz.
Diğer türlü objeyi daraltırken arkaplanı bozabilirsiniz.

Üzerinde biraz çalıştım iyi sonuçlar aldım.Biraz daha uğraşıcam daha iyi olacak gibi duruyor.Çok teşekkürler yardımın için:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri