Php Ffmpeg 500 internal server error

• Kullanıcı maho17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Programlama & Yazılım Geliştirme
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maho17

Yasaklanmış
arkadaşlar 20dk üstü videoları render yaptırırken böyle hata alıyorum sebebi nedir sizce .

yazılım php mvc yapısı ile kodlanmıştır.

hızlandırma kodu böyle de değerleri doğrumu acaba
$hiz="1.25";
exec('ffmpeg -i '.$videourl.' -vf "setpts=PTS/'.$hiz.'" -filter:a "atempo='.$hiz.'" '.$yenivideo);

10 ile 15 dk arası videoları renderliyor ancak 15dk üstü videoların tümü 500 internal hatası veriyor renderlarken

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam yada anlayan birisi lütfen yardımcı olun günlerdir uğraşıyorum

bunu dene

bin\ffmpeg -i "%%v" -filter_complex "setpts=PTS/1.20;atempo=1.20" "hizlandirma\%%~nv.mp4"

1.20 yüzde 20 hızlandırma

bunu dene

bin\ffmpeg -i "%%v" -filter_complex "setpts=PTS/1.20;atempo=1.20" "hizlandirma\%%~nv.mp4"

1.20 yüzde 20 hızlandırma

bin\ffmpeg degilde ffmpeg yapınca çalışıyor ancak yine aynı sorun hocam renderi her türlü alıyor ama sayfada işlem bitti yazması lazım onun yerine 500 internal hatası veriyor.

konu aktif ! mencoder ile de yapılıyor kod bilgisi olan varsa

işletim sistemi ve özelliklerini yazar mısınız bi hocam?
Ayrıca local mi server de mi çalıştırıyosunuz scripti?

linux server hocam

---------- Spam Engelliyici 20:27 ---------- Önceki Mesaj 20:27 ----------

istek gönderdim hocam

ssh bağlantısı yapabiliyosanız terminalden manuel deneyin bakalım digital ocean'da ubuntu ve debian OS lar da 3 saatlik videoları render aldığımı hatırlıyorum hatasız..

ssh bağlantısı yapabiliyosanız terminalden manuel deneyin bakalım digital ocean'da ubuntu ve debian OS lar da 3 saatlik videoları render aldığımı hatırlıyorum hatasız..

hocam render alıyor ancak sayfada 500 hatası veriyor .

$render1 = "render1.mp4";
$indirilen1 = "FshoAx3EeAc5.mp4";
$hiz = "1.25";
exec("ffmpeg -i $indirilen1 -vf "setpts=PTS/$hiz" -filter:a "atempo=$hiz" $render1");

echo 'Render Bitti';

kodlar bunlar sayfada sadece bu kodlar var . ftp den kontrol ediyorum render hatasız ancak tarayıcada sayfaya bakıyorum render bitti yazmıyor, onun yerine 500 hatası veriyor . ben render bittiğinde url yi mysql a yazdırıcam oyüzden önemli url yi return ettircem ama etmiyor 500 veriyor işte.

hocam render alıyor ancak sayfada 500 hatası veriyor .

$hiz = "1.25";
exec("ffmpeg -i $indirilen1 -vf "setpts=PTS/$hiz" -filter:a "atempo=$hiz" $render1");

echo 'Render Bitti';

kodlar bunlar sayfada sadece bu kodlar var . ftp den kontrol ediyorum render hatasız ancak tarayıcada sayfaya bakıyorum render bitti yazmıyor, onun yerine 500 hatası veriyor . ben render bittiğinde url yi mysql a yazdırıcam oyüzden önemli url yi return ettircem ama etmiyor 500 veriyor işte.

kodun başına set_time_limit(0); yazın? ve dosya izini 777 değil mi?

set_time_limit(0);
$hiz = "1.25";
$hizlandir = exec('ffmpeg -y -i '.$indirilen1.' -filter_complex "setpts=PTS/'.$hiz.'; atempo='.$hiz.'" '.$render1.'');

echo 'Render Bitti';

Son düzenleme:
kodun başına set_time_limit(0); yazın? ve dosya izini 777 değil mi?

set_time_limit(0);
$hiz = "1.25";
$hizlandir = exec('ffmpeg -y -i '.$indirilen1.' -filter_complex "setpts=PTS/'.$hiz.'; atempo='.$hiz.'" '.$render1.'');

echo 'Render Bitti';

hocam dediğiniz şekilde de yaptım ama malesef ! hata server kaynaklı sanırsam 512mb memory_limit var onu 2048M yaptım yinede olmuyor.

apache error log larına bakıp nerede hata verdiğini inceleyip sorunu çözebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri