php ogrenebilecegim bir kaynak

harekir

Yasaklanmış
arkadaslar php ogrenebilecegim bir kaynak onerebilirmisiniz bu iste kendimi gelistirmek istiyorum bana yardimci olabilecek arkadaslar forumda var diye dusunuyorum.php bilen arkadaslar var sanirsam normal kaynaklarda for dongusu falan anlatiliyor ama bana hangi kodun hangi ise yaradigini anlatan bir kaynak lazim

Kod Labın kitaplarını çok beğenmiştim.Bir inceleyin isterseniz.

Bende var bi heves aldim ama sonuc ic acici degil kitapla olmuyor..

kardeşim youtube oğuzhan memiş yaz html-css-javascript-php baştan sona öğretiyor adam ben onun videolarından öğrendim php çok sağlam sayfa kodluyorum :D

Hakkı Öcal'ın kitabı biraz eskidir ama Ben dahil Türkiye'de bir çok insan hakkı hocayla başlamıştır PHP'ye. Google'da arama yap word olarak indirebilirsin.

İngilizcen varsa lynda.com un video eğitim setleri çok işine yarar.

başlangıcı kaptıktan sonra php.net en iyi kaynak.

Hakkı Öcal'ın kitabı biraz eskidir ama Ben dahil Türkiye'de bir çok insan hakkı hocayla başlamıştır PHP'ye. Google'da arama yap word olarak indirebilirsin.

İngilizcen varsa lynda.com un video eğitim setleri çok işine yarar.

başlangıcı kaptıktan sonra php.net en iyi kaynak.

http://kitabxana.net/files/books/file/1330547978.pdf dediğiniz kitap bu sanırım?

Türkekip videolarını da şuradan alabilirsiniz : Türkekip Görsel Video Eğitim Seti Teknolojileri

WampServer Kurulumu - YouTube Bu da oğuzhan memiş php youtube videoları

Arkadaşlar sizde bu başlıkta bulduğunuz kaynakları paylaşırsanız çok faydalı olacaktır...

php hocam olucak youtubeta ben onla başlamıştım.Videolardan sonra pratik yaparsan daha verimli olur

arkadaslar guzel kaynaklari olar arkadaslar vardir bilgili arkadaslar burdannyardim etse cok guzel.olacak

eğer ileriye gitmek istiyorsan yani c# c++ gibi programlamayı öğrenmek istiyorsan youtubede muhammed mastar var öğrenebilirsin veya siniz :)

Hocam ben de öğrenmek istiyordum ancak şimdilik youtube daha cazip geliyor tabii kazanmaya başlarsak eğer :D

Arkadaşlar dil öğrenmeden önce algritma çıkartmayı öğrenin sonra benim burada neye ihtiyacım var diye kendize sorun ne mesela mysqlden veri çekmem lazım google ye mysql veri çekme yaz 2m den aşağı sonuç çıkarsa ben yapacam :) ne yapacaksın mesela youtube uploader bot yaz googleye "youtube upload api" bulamazsan bana yaz :) bence en iyisi budur. Ben şuan 4 ayrı dide istediğiniz yazılımı yaparım sadece google ile MSPD sertifikamvar microsoft onaylı kursa katılmadan aldım . bu arada c## phpden iyi değil onada değdirmeden gecemeyeceğim.
Neden dicek iyi olduğunu yazan
1- Donanım maliyeti (server yada hosting)
2- Açık kaynak sıkıntısı
3- Component (kütüphane) sıkıntısı (bulamazsın bulsanda ücretli)
4- Site hızı
yazarım düşünsem daha bunuda MSPD sertifikalı adam yazıyo haa bilmeden sallıyor demeyin

Arkadaşlar dil öğrenmeden önce algritma çıkartmayı öğrenin sonra benim burada neye ihtiyacım var diye kendize sorun ne mesela mysqlden veri çekmem lazım google ye mysql veri çekme yaz 2m den aşağı sonuç çıkarsa ben yapacam :) ne yapacaksın mesela youtube uploader bot yaz googleye "youtube upload api" bulamazsan bana yaz :) bence en iyisi budur. Ben şuan 4 ayrı dide istediğiniz yazılımı yaparım sadece google ile MSPD sertifikamvar microsoft onaylı kursa katılmadan aldım . bu arada c## phpden iyi değil onada değdirmeden gecemeyeceğim.
Neden dicek iyi olduğunu yazan
1- Donanım maliyeti (server yada hosting)
2- Açık kaynak sıkıntısı
3- Component (kütüphane) sıkıntısı (bulamazsın bulsanda ücretli)
4- Site hızı
yazarım düşünsem daha bunuda MSPD sertifikalı adam yazıyo haa bilmeden sallıyor demeyin

Osman abim söylüyorsa dinleyin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri