Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
pm alabilirmiyim, bu arada kanaldaki tüm videoları indirmek için ; YouTube Kanalı İndir | YouTube Kanalı İndirici kullanabilirsiniz
arkadaşlar kendim için hızırladığım script ile kanallardaki tüm linkleri çekiyorum. bunu sadece forum üyelerinin kullanması için paylaşıyorum. isteyen konu altına istiyorum yazsın pm yollayacam. kodların başka yerde paylaşılması yasaktır.
pm alabilirmiyim, bu arada kanaldaki tüm videoları indirmek için ; YouTube Kanalı İndir | YouTube Kanalı İndirici kullanabilirsiniz
alabilirmiyim teşekkürler
PM alabilir miyim?
Pm alabilir miyim lütfen.
Pm alabilir miyim lütfen.
Bende alabilirmiyim teşekkürler.
pm lütfen , teşekkürler.
ben teşekkür ederim hocam. dediğiniz gibi paylaştığım kod bu türden riskleri %100 önüne geçer. Kanal güvenliği açısından.Başkasına ait serverlarda çalışan scriptlere pek güven olmuyor adamın sizin oraya girdiğiniz kanalları kaydetmediğini bilemezsiniz. En güzeli böyle scriptleri kendi hostinginizde çalıştırmaktır. [MENTION=43770]se7v7en[/MENTION] arkadaşımıza bu güzel scripti bizimle paylaştığı için teşekkür ederim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.