Pileşteşın Kafe

Anladigim kadariyla pek birikiminiz yok. Boşverin o zaman bence. Orjinal almazsanız olmaz o iş. PS4 de almanız gerek.. PS4 Fifa 14 istiyorum online'da takılıyorum.. Sizin de böyle bir yer açmanız gerekiyor şahsen fikrim. Oyunlar, ps, orijinal kollar, televizyon derken bi 50k bütçeniz olması gerekiyor bence.

Değerli yorumun için teşekkür ederim hocam. Evet kısıtlı bir bütçe ile giriyorum bu işe. Ps4 dediğin cihaz şuan 1500 TL den aşağıya değil maalesef . Tabi ki bir tane koymayı ben de düşünüyorum. Yalnız 50 BİN tllik bir sermaye çılgınlık tan başka bir şey değil inan.

Düzgün kaliteli bir yer açacaksanız, üstte yazdım.

Hocam TV fiyatlarını araştırdım biraz 106 Ekran Bir LCD TV Beko için konuşuyorum pazarlık yaptım 1000 TL aşağı yukarı. 700 de Playstation de. Tek sıkıntı oyun :) Kırdırma riskli diyor arkadaşlar o yüzden orijinal olursa oyunları da ekle. İç dekorasyon Koltuklar falan filan beniim kendi hesabım 15 BİN TL ye rahatça yapıcam hepisini. 8 Oyun konsolu için konuşuyorum :)

Ps4 geldi hocam.Ps3 kafe açarsanız 6 aya kadar sinek avlama ihtimaliniz var.

Şöyle düşünüyorum bir adet atıcam gerçekten talep fazla gelir ise borç falan filan alıp dükkanın çok güzel bir bodrum katı var orayı ps3 yapıp yukarıyı ps4 olarak da yapabilirim inşALLAH :) Ama çevrem de ve gittiğim oyun salonların da sadece birer adet ps4 var :)

Değerli yorumun için teşekkür ederim hocam. Evet kısıtlı bir bütçe ile giriyorum bu işe. Ps4 dediğin cihaz şuan 1500 TL den aşağıya değil maalesef . Tabi ki bir tane koymayı ben de düşünüyorum. Yalnız 50 BİN tllik bir sermaye çılgınlık tan başka bir şey değil inan.

üstad, kaliteli bir yer açacaksa az bile. Bizim burda bir cafe var yaklasik 20 ps3, 5 adet ps4 mevcut, 50-60 adet orijinal kol var (ki orijinal kollar ucuz değil), oyunlar desen her oyundan 3-4 tane, televizyon desen 25 adet 150+ ekran televizyon var. Televizyon fiyatları tanesi 3 bin liradan basliyor.. Hesapla bunları derim ben. diger koltuk falan ıvır zıvır şeyleri katmadık daha. sahibiyle yakiniz, günlük gelirini sordum hafta ici 200 civarı hafta sonu 350-400 ü buluyor dedi.

[MENTION=10857]rhaegar[/MENTION] o kadarda büyük bi yer olmayacak tabi 50k çok para maximum 10 ps 4 20 kol ve oyun onun dışında bir şey lazım değil kirayı falan saymazsak.

Playstation '3 için ' kafaye yatırım yapman mantıklı değil 8 olacağına 4 tane olsun sen playstation 4 olarak işe gir yoksa 4-5 ay sonra hiç bir popülariteliği kalmayacak.. Ben bile ps3 olmasına rağmen evde ps4 de oynamak için kafeye gidiyorum arkadaşlarla.

Gittigidiyor gibi sitelerde PS4'ler 1200 civarı bir fiyata bulursun. Bir ihtimal belki satıcıyla konuşup toplu alım yaparsan indirime bile gidebilirsin. PS3 kadar PS4'e de ağırlık ver derim. Yeni nesil oyun konsolu çünkü artık herkes yavaş yavaş oraya yönelecektir talebi artacak. Hayırlı olsun şimdiden iş yerin. :)

ps3 zarar etmez abi

her türlü kazanırsın

hayırlı olsun şimdiden

Aynen üstad playstation cafe felan acın herkes bir iş güç kursun youtubeyi biraz rahat bırakin :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri