Pin en son ne zamana kadar girmem gerekir ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
D

Dean

Guest
Arkadaşlar ilk pini mi 12 ocakta istedim ve hala gelmedi sizce bekleyimi ay sonuna kadar yoksa yeni pini isteyimi ? Biriken paramı bu ay almam lazım o parayı çok yere bağladım malesef :( 2.pini istersem mart 15 i civarı elime ulaşırmı yoksa 2.pinler yola çıkktı çoğu benimki bu ay çıkmazmi ?

iste.3 pinde aynı numara olduğundan hangisi gelirse gelsin sorun çıkmaz.
2.-3.pin kısmı açılır açılmaz iste.3sünden sonra belgeyle onaylarsın gelmezse.bu ay alacagını sanmıyorum.27-28 gibi girersen pini mart 1-8 arası alırsın

iste.3 pinde aynı numara olduğundan hangisi gelirse gelsin sorun çıkmaz.
2.-3.pin kısmı açılır açılmaz iste.3sünden sonra belgeyle onaylarsın gelmezse.bu ay alacagını sanmıyorum.27-28 gibi girersen pini mart 1-8 arası alırsın

hımm yani ben isteyim o zaman şimdi 2.kezde gelse bişey olmaz öyle mi ?

olmaz arkadaşım ..kelimeleri noterden onaylatıp da yazayım inanman için ne yapayım.
zaten isterken uyarı çıkacak aynısından yolluyoruz merak etme diye ;)

olmaz arkadaşım ..kelimeleri noterden onaylatıp da yazayım inanman için ne yapayım.
zaten isterken uyarı çıkacak aynısından yolluyoruz merak etme diye ;)
içinde bulunduğum durumu bilseniz o sorumu hor görmezsiniz. çok teşekkür ederim isteyim 2.pini ben

ok anlıyorum ama o parayı bu ay alman zor..o yüzden B planı hazırla kendine.ay sonunda 3.pin kısmı açılabilir,onu da adsenseden yada burdan takip et.3.yü gir sonra kimlikle hemen onaylat hesabını...ay sonu onaylarsan dediğim gibi martın ilk haftası alırsın.

bol şanslar.

beklemek yok direk 2.yi iste inşallah gelir ama gelmese 3. yü isteyip kimlikle onaylatırsın :D

ok anlıyorum ama o parayı bu ay alman zor..o yüzden B planı hazırla kendine.ay sonunda 3.pin kısmı açılabilir,onu da adsenseden yada burdan takip et.3.yü gir sonra kimlikle hemen onaylat hesabını...ay sonu onaylarsan dediğim gibi martın ilk haftası alırsın.

bol şanslar.

saolun hocam tekrardan

---------- Mesaj saat 21:24:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:22:58 civarında gönderildi. ----------

beklemek yok direk 2.yi iste inşallah gelir ama gelmese 3. yü isteyip kimlikle onaylatırsın :D

keske beklemeseydim suan gönderdim 2.pini yola çıkarmı bu ay _?

saolun hocam tekrardan

---------- Mesaj saat 21:24:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:22:58 civarında gönderildi. ----------

keske beklemeseydim suan gönderdim 2.pini yola çıkarmı bu ay _?

gönderdiysen yola çıkar 24 saat içinde öyle biliyorum.

pin gelmez ise devamlı bir yenısını iste.. yenısını site.. en sonunda kımlık dogrlama yaparsın...

öyle yapacam hocam artık 2.yi istedim inş 1. gelirde ay sonuna doğru girerim
ben en son pınım için toplamda 3 tane istedim... şuan aradan geçen 4 ay gele gele 1 tanesi ulaştı....
yani mektupların hiç biri gelmeyede bilir...
genelde 4 hafta da gelır mektup.. kaybolma, unutulma, bir yerlerde kalmasıda olabiliyor... o bakımdan mektup gelmesede sen pın lerını iste ve kımlıkle durumunu doğrula...
3 pını istedikden sonra 2 hafta yada odeme gunune kadar x ayın 22 sinden önce pın gir ..... onay alır zaten 24 saate.. sonra paranı bekle...bol şans

ben en son pınım için toplamda 3 tane istedim... şuan aradan geçen 4 ay gele gele 1 tanesi ulaştı....
yani mektupların hiç biri gelmeyede bilir...
genelde 4 hafta da gelır mektup.. kaybolma, unutulma, bir yerlerde kalmasıda olabiliyor... o bakımdan mektup gelmesede sen pın lerını iste ve kımlıkle durumunu doğrula...
3 pını istedikden sonra 2 hafta yada odeme gunune kadar x ayın 22 sinden önce pın gir ..... onay alır zaten 24 saate.. sonra paranı bekle...bol şans

bu ay gelirse 22 sine kadr gelir olmadı bekleyecem inş gelir. sanada bol şanslar

pin girme alanına giriş yap orada yazar şu tarihten sonrayeni pin isteyebilirsiniz diye
o tarihi geçti isenki şubatın ilk haftası yazması lazım iste 2. pini ama 12 ocak pinleri bu ayın sonuna anca gelir benim pinde 45 günde gelmişti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri