Pin Geldi Girsem mi?

ByTayfun

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 2 ay önce açmıştım adsenseyi eylülden önce kanalları yaptım bağladım. O günden beri sadece 1 kanal kapandı. Onuda silmiştim. Adsense spamda değil. Sizce pini gireyim mi? banlanmasından korkuyorum

Girmeyip ne yapacaksınız hocam girin banlanacaksa zaten banlanır.

geçen gün izmir de arkadaşın birisi girmişti ve para hesap ta demişti girin hocam şuan bende pin bekliyorum banalanacağını sanmıyorum

Gir hocam bekleme birde pinden sonra yapilan banka onaylamada sorun yasayan varmi para 2-3 gun icinde yatiyormu

ben dün akşam girdim 2 adsenseye pini bugün 2 bankayada test ödemesi gelmiş banka hesabınıda onayladm yarın ödemeyi yaparlar inş. en azından o içerdeki parayı alaym :D

Turşu Suyunu Hazırlamak İçin:

• 1-2 çorba kaşığı limon tuzu,
  • 2 litre su,
  • 1 su bardağından biraz eksik salamura tuz,
  • 1,5 su bardağı üzüm sirkesi.
YA DA;

şaka bir yana iyice paranoyak olduk...bence gir 2 güne yatar...;)

pini girip 22 sini beklemedende ödeme alabiliyosun forumda bu şekilde ödeme alanlar var bende ilk defa test ediyorum bakalım :D

Kesinleşmiş miktar 200 tl yi geçtiyse o şekilde ödeme alabilirsiniz hocam 22si gelmeden, sanırım sizinde öyle bazı arkadaşlar yanlış anlayabilir oyüzden alıntıladım :)

Son düzenleme:
ya arkadaşlar PTT de Sorumlu ( BAŞ MÜDÜR ) akrabamız çıktı adama ortalıgı talan ettirdim bulamadı . diyor BARKOD kodu lazım diyor ? onu söyle 2dkda bulalım diyor. bu ne kodu arkadaşlar yardımcı olucak varmı ?

ya arkadaşlar PTT de Sorumlu ( BAŞ MÜDÜR ) akrabamız çıktı adama ortalıgı talan ettirdim bulamadı . diyor BARKOD kodu lazım diyor ? onu söyle 2dkda bulalım diyor. bu ne kodu arkadaşlar yardımcı olucak varmı ?
sen öyle diyince gelen pinlere baktım önde çıkış tarihi yazıyo onun hemen yanında 5 haneli bi sayı yazıyo ama barkod gibi bişey yok pinde bitek farklı olarak o sayı var

Araştırdım biraz bize yollanan pinler normal posta yoluyla yollandığı için barkod no bulunmuyormuş barkod no olsaydı kapıda imza ile alma oluyormuş zarfı.

önceden kesinleşen miktar 200 tl üzeriyse.
ve bu ay ki kesinleşme günü örnek 13'ünde ödeme 24'ünde mesela eğer 13 ile 24 arasında girersen 24'de sarkar bilesin.

ben dün akşam girdim 2 adsenseye pini bugün 2 bankayada test ödemesi gelmiş banka hesabınıda onayladm yarın ödemeyi yaparlar inş. en azından o içerdeki parayı alaym :D

imzandaki o videoyu bir takıldım kaç dakika sonra moddan çıktım bilemiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri