Pin girmeden adsense hesabını aktif eden varmı?

Taklakot

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu pin olayı benim canımı sıkıyor . Sormak istediğin 3 kere pin isteyip eline ulaşmamış ve kimlik bilgileri göndererek hesabınıa ktif etmiş birisi varmı aranızda ?

Tek seferde ve 5 hafta 'da geldi bana pin. Adresini en iyi tasvir edecek şekilde yazmalısın.

2. pini istedim 1. si 6 hafta kadar önceydi . 3. yü istedim ve gelmedi diyelim . Kimlik bilgilerim ile aktif edebilirmiyim ? Yada eden birisi olmuş mu merak ediyorum sadece . Hesapta 1000 $ var ve ben yüklemeyi azalttım kesinleşmiş 800$ gözüküyor .

2. pini istedim 1. si 6 hafta kadar önceydi . 3. yü istedim ve gelmedi diyelim . Kimlik bilgilerim ile aktif edebilirmiyim ? Yada eden birisi olmuş mu merak ediyorum sadece . Hesapta 1000 $ var ve ben yüklemeyi azalttım kesinleşmiş 800$ gözüküyor .

O zamana kadar pinin gelir gelmessede bu işlemleri yapıp hesabın onaylatman 3 ay nerdeyse

3. pini istedim ve bir kaç dk içinde kimlik yolladım 10dk içinde de onaylandı.

Teşekkürler . Bilgimiz olması iyi olacak zira bu pin benim elime pek geçecekmiş gibi gözükmüyor . Ve hesabıda şişirmek istemiyorum şimdilik emeklerime yazık olmasın diye

Hocam peki pin çıktıktan kaç gün sonra bu işlem oldu yani 3. Kere pin istemeniz onaylatma felan kaç ay sürdü ?

Onu tam hesaplamadım ama ilk gün çıkışı ile 2bucuk ay rahat sürdü benim. 2. pini geç istedim ben ama ondan bu kadar uzun sürdü.

bu pin olayı nedir. ben yeniyim de. ben youtube - adsense ilişkilendirmesini yaptım. pin onayı falan istemedim. yapmam gerekli mi?

3. pin kodunu istedikten 1 hafta sonra kimlik gönderdim ve 1 saatte onaylandı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri