Pin inada bindi

• Kullanıcı djtores
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

djtores

Kayıtlı Üye
Herkese selam arkadaşlar. Daha yeni yeni üye oldum siteye ama muslera06 abimi aylardır takip ediyorum.Saolsun sayesinde baya tecrübem oldu. herneyse konuya geleyim.

mart'da 2 adsense hesabı açmıştım. ayın 9 ve 11 inde de pin talebinde bulunmuştum ama ikisi de hala gelmedi.test ödemesini hallettik ama pin piyasada yok . bikaç kez pttyi de kontrol ettim.ikinici talebi de yolladık 10 gün önce adresde doğru ama ne hikmetse gelmedi . kaldığım memlekettenmidir nedir. mardin tarafında yaşıorm ondan mı acaba hala gelmedi.
Bi de forumda araştırdım galiba 3 talepden sonra kimlik ve ikametgahla açılıyomuş hemen ama 3 talepde çıkmadı daha . korkuyom bu ayıda es geçicez diye, valla memleket meselesi oldu bu pin.varsa bi öneriniz eywallah arkadaşlar.

Dostum pin önerisi diye bişey yok : ) hepsi eşşek ptt görevlilerinin yüzünden oluyo. Yurtdíşından aldığım ürün geri yollanacakken son anda yakaladım. Dağıtıcı ihbarlandı demiş nette. Öyle bişey yok. Sonra ankaraya mail attım , böyle eşşek elemanlarla çalışmayın gibisinden , sora bizim eleman ankaraya zilde isim yazmiyo demiş, 10 senedir yazan isimlere : )

Yani dostum gidip kendin sormalısın , olmadı 3. Defada kimlik ile oluyomuş netten. Özelleşsede kurtulsak şu ptt den

arkadaşlar eywallah saoln.
Loki kardeşim çok haklısın ptt rezillik haketten . gidip görevliye bi zarf gelecekdi yurdışı googledan diye sordum adam google ne diyo. kendi gölgelerinden haberleri yok . Şimdi kimliğimi tarattım yolladım ama 3. talebi henüz yapmamıştım. inşallah olur arkadaşlar çok saolun ilginiz için :)

Ben 3.yu istedikten bir süre sonra kimlik ve bir fatura gönderdim. 1saatte onaylandı. Yani 3 aylık bekleme 1 saatte halloldu.

bende yolladım eğer dediğin gibi hemen onaylanırsa bol bol küfür edecem adsense'e :D

yalnız fatura derken ne faturası yolladın kardeşim ben sadece kimlik gönderdim sıkıntı olmaz inş.

arkadaşlar 2. pin isteği yollayalı 15 günü geçti . dediğinizz gibi fotokopiyi 3 gn önce yolladım herhangi bi dönüş olmadı . size kaçıncı günde onaylanmıştı.

İsim olarak annemin ismini girdim. Çünkü 18den küçüğüm. Annemin kimlik fotokopisini mi göndermem gerekiyo onay için?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri