pin kalktımı

P
  • Kullanıcı parakazan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
P

parakazan

Guest
arkadaşlar pin ile ilgili adsensemde hiç bir şey yok kalktımı pin

kazançlar kesinleşince gelir pin yeri kalkmadı

kazancım kesinleşti ama ödeme yöntemi var pin yeri açık değil kardeşim ödeme ayarlarında

Arkadaşa bir hesap açtık durumu aynı senin gibi . Banka doğruladık fakat pin kodu gelmedi ve girileceği biyer yok

hesap ayarlarında öyle bi yer çıkmıyor doğrula diye hocam

hesap ayarlarında öyle bi yer çıkmıyor doğrula diye hocam

kardeşim geçen ay adsense görünümü ve bazı özellikleri değiştirdiler. ben de ilk görememiştim fakat hesap ayarları kısmına iyi bak, orada adres bilgilerinin altında adres doğrula linki göreceksin. o linki tıklayınca pin doğrulama ekranı çıkacak karşına. sonuç olarak pin uygulaması kalkmadı, devam ediyor.

Pinnin kalkmasi mantik ile bakildiginda imkansiz cun ki adres dogrulama.

su olmu solabilir,
yeni bir guncelleme ile, kazanclariniz kesinlestiginde pini yola cikarmaya basladilarsa, ornek Turkiye icin alt limit nedir ? 200TL bunu kazandiginizda PIN yola cikiyor olabilir.

aklim abaska birsey gelmiyor. bildigim teks ey bunun kalmadigi ve kalkmayacagi

google kurallarını okudum. 20 tl olunca pin yola çıkacak gibi bir yazı görmüştüm sanki. benim de 20 tl ye ulaştı ama pin uyarısı filan gelmedi. banka bilgilerimi girmedim ondan olabilir mi acaba?

google kurallarını okudum. 20 tl olunca pin yola çıkacak gibi bir yazı görmüştüm sanki. benim de 20 tl ye ulaştı ama pin uyarısı filan gelmedi. banka bilgilerimi girmedim ondan olabilir mi acaba?

20TL kesinleşmiş kazanç olunca pin yola çıkar. Tahmini kazanç olduğu zaman pin gönderilmez henüz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri