Pin kodum neden gelmiyor? Ne yapmam gerek?

• Kullanıcı Kinq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Kinq

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar, fırsat buldukça elimden gelen ÜCRETSİZ paylaşımlarıma devam ediyorum, son günlerde birçok arkadaşımız gerek %100 Onaylanan AdSense olsun gerekse benim gibi arkadaşların ÜCRETSİZ dağıttıkları AdSense hesaplarını 10 dolar eşiğine ulaştırdıktan sonra PIN'lerinin gelmesi için bekleyişe geçtiler lakin bir çok arkadaşımızın bu konuda muzdarip olduğunu görmek mümkün.

PIN kodu doğrulamasının başka bir yöntemi yoktur. Belirttiğiniz adreste oturup oturmadığınızın doğrulaması yapılmaktadır.

# PIN kodunuzu istemeden önce evinize veya çalıştıgınız iş yerinize gelen faturalardaki adresi kullanmanız gerekir.

# Posta kodunuzu bildiğinizi sanarak aslında yanlış girmiş olabileceğinizi göz önünde bulundurarak mutlaka PTT'den öğrenmenizi tavsiye ederim.

https://interaktifkargo.ptt.gov.tr/posta_kodu/YeniPostaKodSorgula.jsp

# PIN kodunuzu istedikten sonra Google AdSense'nin bizlere belirtmiş olduğu ulaşma süreci 3 hafta olarak belirtilmiştir lakin bu süreye bir 10 gün daha eklememiz gerekir çünkü ülkemizin PTT dağıtımında oluşan aksamalar ulaşım sorunlarından dolayı 3 hafta 10 gün olarak belirliyorum. Sonrasında PTT'ye giderek adınıza herhangi bir postanın olup olmadığını sorgulayabilirsiniz.

# Bu süreçleri izlediğiniz halde PIN kodunuz halen gelmediyse bilinen bir yöntem ama birçok kişinin uygulamaktan kaçındığını düşündüğüm Google Maps'ta adresinizin civarındaki herhangi bir bilindik iş yeri, okul, camii, hastane vb.. yerler varsa adresinize not olarak eklemenizi öneriyorum.

Örnekleme; R10 okulu karşısı

# Yukarda belirttiğim gibi ilave olarak adres gireceğiniz için kısaltmaları muhakkak kullanmanız gerekir. Cadde - Mahalle - Sokak ve Cad. yerine kesinlikle Cd. - Sk. ve Mah. kullanmanızı öneririm.

# En kötüsü ise PIN kodu hakkınızın tükenmiş olması, eğer bilinçli bir şekilde pin kodu talebinde bulunursanız belki şirinleride görebilirsiniz.

PIN kodunun gelmesi 2-4 hafta sürmektedir. Üç hafta dolduğu halde PIN kodunuz elinize ulaşmaz ise yeni bir PIN kodu isteyebilirsiniz. Otomatik olarak gönderilen PIN kodu ile birlikte üçüncü PIN kodunuz da elinize ulaşmazsa (son PIN kodu gönderilmesinden itibaren 3 hafta sonra) aşağıdaki formu doldurmanız gerekiyor.

https://support.google.com/adsense/b...ification&rd=2

Bu formun EK gönder alanını kullanarak resmi bir makamdan aldığınız ikametgah belgesini göndermeniz gerekir.

Not; Bugün PTT çalışanları ile görüşmem sonucunda şöyle bir bilgi daha aldım. PIN Kodu Yurtdışından geldiği için gelir gelmez dagıtım servisine çıkmadıgını bunun gümrükte bekletildigini toplu halde en erken 1 aylık zaman diliminde dagıtımına başlandıgını bölgeye göre fark ettiğini öğrendim.

Herkese şimdiden kolay gelsin, umarım şirinleri görürsünüz.

http://www.r10.net/google-adsense/752474-pin-kodum-neden-gelmiyor-ne-yapmam-gerek.html ARKADAŞLAR KONUYU R10'da Gördüm Ve Paylaşmak İSTEDİM ANLATIMLAR BANA AİT DEĞİLDİR

Ben uzun zamandır pin kodu bekliyordum pin kodu gelmemişti kullanmış olduğum hesabın bana ait olduğunu ispatlamam için adres bilgilerimi gösteren resmi evrak şeklinde google yolladım onlarda benim hesabımı onayladılar yani pin koduna felan gerek kalmadı.

Ben faturadaki adresin aynını yazdım üstüne kolay bulsunlar diye bulunduğum Beldenin isminide yazdım bakalım ne olacak.

Ben uzun zamandır pin kodu bekliyordum pin kodu gelmemişti kullanmış olduğum hesabın bana ait olduğunu ispatlamam için adres bilgilerimi gösteren resmi evrak şeklinde google yolladım onlarda benim hesabımı onayladılar yani pin koduna felan gerek kalmadı.

Hocam merhabalar;
2. pini istedim. Oda gelmez ise; 3. pin istemeden belgeleri tek fotoğrafta toplayıp Direk mail atsam; onay gelir mi sizce?

verdiğin linkte direk yardım kısmı çıkıyor hangisini seçiyoruz ordan

Baktın gelmedi yolla kimliği gitsin en geç 3 aya her türlü onaylıyacaksın yani, o yüzden kanal bağlayıp kazanmaya devam etmek en iyisi. şanslıysan ilkinde geliyor 2-4 hafta değilsende, ne yapsan gelmiyor ben 3.isteyişimden 2 hafta sonra kimlikle onaylattım bi hafta sonra posta kutumda gördüm.

Konuyu 2 defa okudum ikisinde de anlamadım. :D

Adresimin doğrulamasını nereden yapabilirim?

Konuyu 2 defa okudum ikisinde de anlamadım. :D

Adresimin doğrulamasını nereden yapabilirim?

Adsense sayfasında; Hesap ayarları bölümünde; Adresini gir, pin iste'ye bas.
Eğer adresine gelmez ise; (bende) 23 Gün sonra; 2. pin hakkın açılacak.Tekrar pin gönder'e bas.Gelmez ise; Ve son pin hakkın 3. pin isteye bas.23 gün geçecek.

Pin hakkınız dolmuştur yazacak.

Sonra; Önlü arkalı kimliği, ehliyeti, Birde üzerinde adsense kayıtlı adresin yazan, Adsense kayıtlı ismi yazan; bir extre koy.(Banka, elektrik vb.)

Onu; https://support.google.com/adsense/contact/id_verification?hl=tr&rd=3

bu linke gönder.Ve nolur nolmaz diye de; adsense-tr olan maile de at.

Ben 2. pini istedim.Daha gelmedi.
23 gün bitince; 3. pin isteyeceğim.Sonra bende yapacağım.Benim bildiğim bu

Adsense sayfasında; Hesap ayarları bölümünde; Adresini gir, pin iste'ye bas.
Eğer adresine gelmez ise; (bende) 23 Gün sonra; 2. pin hakkın açılacak.Tekrar pin gönder'e bas.Gelmez ise; Ve son pin hakkın 3. pin isteye bas.23 gün geçecek.

Pin hakkınız dolmuştur yazacak.

Sonra; Önlü arkalı kimliği, ehliyeti, Birde üzerinde adsense kayıtlı adresin yazan, Adsense kayıtlı ismi yazan; bir extre koy.(Banka, elektrik vb.)

Onu; https://support.google.com/adsense/contact/id_verification?hl=tr&rd=3

bu linke gönder.Ve nolur nolmaz diye de; adsense-tr olan maile de at.

Ben 2. pini istedim.Daha gelmedi.
23 gün bitince; 3. pin isteyeceğim.Sonra bende yapacağım.Benim bildiğim bu

12 Temmuz da gönderilmiş daha bekleyim mi? Beklersem kaç gün bekleyim 1 ay mı 15 gün mü yoksa 23 gün mü?

12 Temmuz da gönderilmiş daha bekleyim mi? Beklersem kaç gün bekleyim 1 ay mı 15 gün mü yoksa 23 gün mü?

Benim duyduğum 1 aydı;

fakat ben 12 haziranda ilk pini istedim. 5 temmuz'da "2. pin iste" butonu gelmişti.

1 pini; "3-4 hafta" diye yazıyordu.Bilemiyorum

Hocam merhabalar;
2. pini istedim. Oda gelmez ise; 3. pin istemeden belgeleri tek fotoğrafta toplayıp Direk mail atsam; onay gelir mi sizce?

Eğerki adsensedeki bilgilerin ile kimliğindeki bilgiler doğru ise 24 saat içinde hesabını onaylıyorlar ben banka dekont bilgilerim ile hesabımı onaylattım.

nasıl vergilendiriliyorsunuz kısmına ne yazıcaz ?

sadece nüfus cüzdanını taratıp gödersek olurmu ?

Ben önlü arkalı kimlik resmini çektim gönderdim onaylandı.(8mp cep telefonu kamerasıyla) Erken ödme alabilme için böyle yapmam gerekiyordu 3-5 gün sonra da pin geldi elime ayın 17-18 inde, pini beklesem 1 ay daha ödeme ertelemek zorunda kalcaktım.

Ben önlü arkalı kimlik resmini çektim gönderdim onaylandı.(8mp cep telefonu kamerasıyla) Erken ödme alabilme için böyle yapmam gerekiyordu 3-5 gün sonra da pin geldi elime ayın 17-18 inde, pini beklesem 1 ay daha ödeme ertelemek zorunda kalcaktım.

doğum tarihi falan gizlediniz mi ?

Arkadaşlar merhaba,
Şimdi benim pin ekim 12 de yola çıkacak. kasım 12 gibi gelir diye düşünüyorum istanbula.Kasımda ödeme alıyorum bu şekilde diyelim ki gelmedi kasım 12 de ben bi pin daha istedim aralık 12 oldu oda gelmedi bi tane daha istedim ocak 12 oldu oda gelmedi ondan sonra kimlikle onaylattım ocakta mı ödeme alacagım :S Bunun başka yolu yok mu yav o kadar para birikirse her ay sıkıntı olabilir.Adsense ban felan.

Arkadaşlar merhaba,
Şimdi benim pin ekim 12 de yola çıkacak. kasım 12 gibi gelir diye düşünüyorum istanbula.Kasımda ödeme alıyorum bu şekilde diyelim ki gelmedi kasım 12 de ben bi pin daha istedim aralık 12 oldu oda gelmedi bi tane daha istedim ocak 12 oldu oda gelmedi ondan sonra kimlikle onaylattım ocakta mı ödeme alacagım :S Bunun başka yolu yok mu yav o kadar para birikirse her ay sıkıntı olabilir.Adsense ban felan.

3. pını ıstedıkten 1-2 gun sonra nufus cuzdanının fotorafını yolla 3-4 dk da onaylanıyor. Bu aksam denedım

O zaman en iyi ihtimalle şöyle düşünüyorum.Ekim 12 de çıktı 12+23= 35 Kasım 5 de 2. pini istedim kasım 28 de 3.pini isteyip aralıkta banko ödeme alıyorum yani eylül,ekim,kasım kazançları kalıyor adsense'de sadece inşallah yuklu bı tutar olmaz da banlamazlar.ne dedim ben ya :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri