pin nasıl gelecek

kankamsin

Kayıtlı Üye
arkadaşlar ben yeniyim daha 1 ayı yeni geçti 10 dolar sınırınıda geçtim şimdi bu pin işi nasıl olacak direk adsensedeki adresimemi yollayacaklar yoksa benm bi işlem yapmam gerekiyo mu ?

Adsensedeki adresine gönderilir otomatik. 2-3 haftaya gelir en fazla

Kesinlesmis para 10$ i gectimi. ?

evet geçti direk gelecek mi yoksa benm bi form felan doldurmam gerekiyo mu onu merak ettim ..

Arkadaşım lütfen zaman ayırıp formu oku, ondan sonra başılk aç lütfen. Pinle ilgili sürüyle konu var oku.

aslındasistem değişti şimdi yeni bir adsense açtık arkadaşa suanda 110 tlyigeçmiş ama pin bölümü açılmadı. acaba bu gelecek ay kesinleşmesimi gerek paranın pinin açılması için ?

aslındasistem değişti şimdi yeni bir adsense açtık arkadaşa suanda 110 tlyigeçmiş ama pin bölümü açılmadı. acaba bu gelecek ay kesinleşmesimi gerek paranın pinin açılması için ?

valla bana 10 doları geçince bi mesaj gelecek onu doldurup yollayacaksın dediler ama öle bi mesaj felan gelmedi ama adsense hesabımda ev adresim yazılı benm de merk ettgm o adrese direk mi gelecek yoksa ben o forumun gelmesini bekleyecekmiyim ..

valla bana 10 doları geçince bi mesaj gelecek onu doldurup yollayacaksın dediler ama öle bi mesaj felan gelmedi ama adsense hesabımda ev adresim yazılı benm de merk ettgm o adrese direk mi gelecek yoksa ben o forumun gelmesini bekleyecekmiyim ..

forum morum doldurmuyorsun kim soylediyse seni kandırmıs kesınlesmıs kazanc 10 dolar oldugunda pin otomatik yola cıkar

forum morum doldurmuyorsun kim soylediyse seni kandırmıs kesınlesmıs kazanc 10 dolar oldugunda pin otomatik yola cıkar

peki posta gelin kisiyemi teslim ediyorlar yoksa direk posta kutusuna atip gidiyorlarmi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

2 gün önce de ben 20 tl sınırını geçtim. bana da pin yola çıktı diye bir mesaj gelmedi. youtube'de anlatımlar var pinin nasıl geldiğiyle ilgili. pin yola çıktığında hepsinde adense ana sayfasında bir uyarı çıkıyordu. öyle bir uyarı göremedim. bakalım ne zaman yola çıkacak.

2 gün önce de ben 20 tl sınırını geçtim. bana da pin yola çıktı diye bir mesaj gelmedi. youtube'de anlatımlar var pinin nasıl geldiğiyle ilgili. pin yola çıktığında hepsinde adense ana sayfasında bir uyarı çıkıyordu. öyle bir uyarı göremedim. bakalım ne zaman yola çıkacak.

Bende bir uyarı almadım sizin gibi . Bakalım neler olacak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri