Pin Nedir? Pin Postası Örneği

gurayergun

Kayıtlı Üye
PIN postası neye benzer?
4,5 x 6 inç (11,4 x 15,2 cm) büyüklüğünde beyaz kartpostal şeklindeki PIN postalarına PIN'ler basılır. Yayıncılara normal posta yoluyla gönderdiğimiz PIN postasının ön ve arka yüzündeki resimler için lütfen aşağıya bakın.

pin_mailer_tr_TR.gif

PIN nedir?
AdSense hesabıyla ilgili ödeme almaya hak kazanmak için tüm yayıncıların bir Kişisel Kimlik Numarası (PIN) girmesi gerekir. PIN'ler 4,5 x 6 inç (11,4 x 15,2 cm) büyüklüğünde beyaz kartpostallara basılır ve normal posta yoluyla gönderilir. PIN postasının dış yüzünü görüntülemek için, lütfen PIN postası neye benzer? başlıklı girişimize bakın.
Neden bir PIN'e ihtiyacım var?
PIN'ler, iletişim bilgilerinizin doğruluğunu onaylamak ve ödemelerinizi alabilmenize yardımcı olmak için gereklidir.

PIN'im ne zaman gelir?
Hesap bakiyeniz, ilk olarak 20 Türk Lirasına ulaştıktan birkaç gün sonra sizin için bir PIN basarak normal posta yoluyla göndereceğiz. PIN'ler genelde 2-4 hafta içerisinde ulaşır ancak bulunduğunuz yere bağlı olarak bu süre uzayabilir.
PIN'i girmek için ne kadar sürem var?
PIN'i girmek için ilk düzenlendiği tarihten itibaren 6 ayınız vardır. PIN'inizi 4 ay içerisinde girmediyseniz, sitenizdeki ücretli reklamları, ücretsiz Genel Hizmet İlanları ile değiştireceğiz. PIN'inizi 6 ay içerisinde hala girmediyseniz, hesabınız devre dışı kalacak ve ödenmemiş kazançlarınız ilgili reklam verenlere geri ödenecektir.
PIN'imi almazsam ne olur?
İlk PIN'inizi almazsanız 2 yedek PIN isteme hakkınız vardır. 3. pin gelmediyse kimlik fotokopisi ve fatura ile tekrar başvurabilirsiniz.

(kaynak: adsense)

Son düzenleme:
3. pin isteğinden 4 hafta geçmişse ve hala pin gelmediyse fatura ve kimlik fotokopisi ibrazıyla hesap onaylanıyor.

kardeş yanlış hatırlamıyorsam10dolar olunncayolanıyo artık 50değil galiba artık

bende istedim pin gelmedi , ve adresi güncelledim tekrardan olmazsa . sanırım adınıza olan faturayla kimlik bilgilerinimi fakslıyoruz öyle birşeyler varmış

arkadaşlar bnde kart bilgilerimi onayladım pin imi bekliyeceğim ödeme alabilmem için ???

3. pini istedim ve üzerinden 11 gün geçti. Bugün kimlik ve bir fatura taratıp gönderdim. 1 saat içinde adsensten onaylandığına dair mail aldım. Çok şükür pin girme derdim kalmadı. 3. pini isteyen arkadaşlar bu yola başvurabilirler. 1 ve 2. pin isteklerinde de olur mu bilmiyorum denemedim.

bende 19 ocakta istemiştim, 22 şubatta geldi. hemen hemen 30 gün (1 ay) sürdü.

3. pini istedim ve üzerinden 11 gün geçti. Bugün kimlik ve bir fatura taratıp gönderdim. 1 saat içinde adsensten onaylandığına dair mail aldım. Çok şükür pin girme derdim kalmadı. 3. pini isteyen arkadaşlar bu yola başvurabilirler. 1 ve 2. pin isteklerinde de olur mu bilmiyorum denemedim.

kimlik ve fatura bilgilerini nereye gönderdin yazar mısın arkadaşım.3. pini İstedim 10 gün olunca bende böyle yapayım umarım sıkıntı olmaz.

benim 3 buçuk ayda geldi :D

ben de 10 ocakta istemiştim hala beklyorum 2. pini istedim geçen hafta.

Arkadaşlar adreste yanlışlığım yoktur inş.. kısa sınırlı harf verdikleri için kısaltmalar kullandım örn: barbaros mah. zeytin sok. no.9 dr.5 gibi kısaltmalar sıkıntı olmaz dimi ? olursada nasıl yapmam lazım ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri