Evet 7-15 eylül arası kazançların kesinleşince pin otomatik oluşturulur ve postalanır.
sağol battal
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet 7-15 eylül arası kazançların kesinleşince pin otomatik oluşturulur ve postalanır.
Hocam bende yeniyimde bu pinler her kanal için gönderiliyormu yoksa tek bir hesap içinmi?posta yoluyla gelirken biz ücret ödüyormuyuz?Birde ne kadar sürede elimize ulaşıyor.
öncelikle meraba herkese buralarda yeniyim bir sorum olacak. Ben ağustos ayında youtube aracılığıyla adsense hesabı açtırdım. kesinleşmiş kazançlarım 7 ekimden itibaren görünecek yazıyodu ancak 7 ekimi geçti o yazı 7 kasımdan itibaren görünecek şeklinde değişti. ağustostan beri aktif olan hesabımın ödemeleri hala kesinleşmedi bunun nedeni nedir acaba ?
anladım teşekkür ederim
---------- Mesaj saat 19:55:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:48:20 civarında gönderildi. ----------
hazır gelmişken bi soru daha sorayımbenm bi tane youtube kanalım kapatıldı bunun adsense hesabıma herhangi bi etkisi olur mu? adsense bağlantısını hemen kaldırdım kapatıldığını görünce.
lütfen pin'inizi giriniz ibaresi geldi, pinim yola çıktı sanırım dimi ?
Kesinleşmiş kazançların altında "ASKIDA" yazıyor. Banka hesabı girmemi istiyor. Banka hesabı girmeden pin yola çıkmıyor mu?
sorunuzun cevabını öğrendiniz mi? dün 20 tl yi geçtim ama banka hesabı girmedim. onu pin geldikten sonra giriliyor diye tahmin ediyordum. yardımcı olursanız sevinirim.
Banka hesabı girmeden de pin yola çıkıyormuş. Pini ve banka hesabını girince de askıda yazısı düzeliyormuş.
Ben banka hesabı girdim, henüz pin gelmedi.
oh iyi o zaman rahatladım. banka hesabım yoktu. açması da 1 2 hafta sürüyormuş. teşekkürler hocam yanıt için![]()
Banka hesabıma test ödemesi 2 gün sonra yattı. KuveytTürk'ten açtırmıştım. Hesap işletim ücreti falan olmadığı için.
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bugün Adsense hesabıma girdiğimde askıda olduğu yazıyordu pin ile alakalı. Ödeme geçmişinden kesinleşmiş kazancıma baktım 58.53 TL olmuş birden. Pin kodumu girmemi istiyolar. Sanırım 3-5 gün içinde postaya verilir. Bununla ilgili bir kaç sorum olacaktı.
1- Şu andan sonra yapacağım para kazanma işlemleri hesabıma yansımayacak mı ?
2- PIN kodu şu adrese gönderildi diye yazan yerde doğru adresim var Türkiye'de sıkıntı yaşanır mı ?
3- Şu an ödeme ayarlarından ödeme şeklini oluşturiyim mi ?
Teşekkürler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.