Pin Nedir? Pin Postası Örneği

12.06.2013 te hazırlanan google pin bu gün geldi ama bu arada adsensem kapanmıştı. Merak edenler varsa tarihe göre kendilerinin ne zaman geleceğini tahmin edebilirler.

ortalama 1 ayda falan geliyor her pin istemeye 1 ay bekleyin gelmesse fotokobi falan gonderin

arkadaşlar bu pin adsense hesabı kurulduktan sonramı geliyor ? yani otomatik olan birşeymi ? biyerden istememmi gerekiyor? biri açıklarsa sevinirim

şuan benım hesabımda 0.48 $ var önümüzdeki ay için istemem gerekir mi şimdiden ? yada hesabı acar acmaz gelıyo mu ?

adsense pin posta kutusuna mı,direk kapıya mı geliyor arkadaşlar ? Merak ettim

beyler pin geldi geçen ayın 20sinde ve girdim pini 110 dolar yazıyordu adsensede Sonraki ödeme Şu tarihe kadar yapılacak: 31 temmuz 2013 yazıyordu ama şimdi de 30 ağustos 2013 yazıyor. Neden acaba?

bu arada yazmayı unutmuşum bankanın net şubesine 2 küsür liralık havale geldi onu adsenseye girdim ve doğrulama tamamlandı. Çok mu sabırsızım acaba? :)

arkadaşlar sürekli böyle pin isteyip girecekmiyiz yoksa tek defaya mahsus banka hesabının onayı için mi bu pin. bu pin 1 kere gelecek onaylıcaz sonra her ay hesabımıza para yatacak degilmi.yoksa hep böyle pin mi beklicez

arkadaşlar sürekli böyle pin isteyip girecekmiyiz yoksa tek defaya mahsus banka hesabının onayı için mi bu pin. bu pin 1 kere gelecek onaylıcaz sonra her ay hesabımıza para yatacak degilmi.yoksa hep böyle pin mi beklicez

1 kere giriceksin adsensen kapanana kadar ömür boyu alıcaksın.

arkadaşlar sa benim adsense hesabım 10 günlük 160 dolar oldu kazandığım para ama şöyle yazıyo
rznmb.png
ve hesaplanmamış diyor acaba o yüzden mi 10 dolar yamıyor pin isteği gönderemiyom ?

Evet 7-15 eylül arası kazançların kesinleşince pin otomatik oluşturulur ve postalanır.
arkadaşlar sa benim adsense hesabım 10 günlük 160 dolar oldu kazandığım para ama şöyle yazıyo ve hesaplanmamış diyor acaba o yüzden mi 10 dolar yamıyor pin isteği gönderemiyom ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri