PIN olayı kalkmış!

Arkadaş senin daha 10$ olmamış hesabın o yüzden pin aktif olmuyor. Burada 10$ dan kastettiğim kesinleşen kazancın 10$ ı aşmamış. Şu anda bekleyen kazancın 170 küsür civarı. Bu ayın 15 inde hesaba düşecek ve 1 uyarı daha alacaksın. Pin gönderilecek vb :) heyecana gerek yok yani.

Pin olayının kalkacağını sanmıyorum. Zaten bu işlemler olağan işlemler. Hesabın doğrulanması için sadece pin girilmiyor aynı zamanda ödeme yöntemi belirtip aldığınız mini bir ödeme ile de doğrulama oluyor. Bu sizin yaptığınız işlem o ilk mini muhtemelen 1 küsür dolar gelecek olan kısım. Onun gelebilmesi için hesabınızı eklemenizi istemesi normal olan bişey zaten. Bunun dışında birde pin gelecek ve onuda doğrulayacaksınız.

aynen benimde yeni hesabımda pin olayı yok sadece , banka hesap uyarısı var

Arkadaş senin daha 10$ olmamış hesabın o yüzden pin aktif olmuyor. Burada 10$ dan kastettiğim kesinleşen kazancın 10$ ı aşmamış. Şu anda bekleyen kazancın 170 küsür civarı. Bu ayın 15 inde hesaba düşecek ve 1 uyarı daha alacaksın. Pin gönderilecek vb :) heyecana gerek yok yani.

Mayıs ayı kazancım 17 dolar. 17 galiba 10'dan büyük bir sayı oluyor.

Pin kalkmadi o uyari yeni actigin icin, hic banka hesabi girmemissin banka hesabini dogruluyorlar sonra adresini dogrulayacaksin, pin adres dogrulamasidir.!!!

Hocam aslında yanlış düşünüyoruz.Pin olayı çok saçma.Banka bilgilerine eywallah.Onun olması gerekiyor da adres doğrulaması mantıksız gibi.Sonuçta isteyen kişi istediği adresi veriyor ve pin oraya geliyor.Bu adamın kimliğini adres ile mi tesbit edecekler şimdi?Banka hesap doğrulandıktan sonra aslında bu kişinin bir nevi kimliği de doğrulanmış oluyor.Pin olayı şimdi kalkmazsa bile ilerde bir gün kaldırabilirler gibime geliyor.
Arkadaşlar Pin kalkmadı yanlış bilgilendirme yapmayalım, Her zaman için ilk hesap bilgileri istenir ben hesap bilgilerimi girdikten 3 hafta sonra pinimi girmiştim. Adsense zaten böyle bi uygulamayı kaldırmaz adamlar kimlik tespiti, yer tespiti yapmadığı bir kişiyle çalışır mı, Siz olsanız güvenmediğiniz bi adamı iş yerinize alır mıydınız böyle yaklaşın bu konuya. Pin i sizden en geç 2 hafta içinde isteyecektir. Genede beklemekte sabır vardır hemen ümitlenmeyelim ben bi adsense hesabı ile deneyeceğim bunu ama kaldırdıklarını ve ya öyle olmuş olduğunu sanmıyorum bile.

arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim bu bölümlere hangi bilgileri yazacaz: özellikle hesap takma adı ve bıc olan seçeneklere, gireceğim banka ziraatbankası
yardımlarınzı için şimdiden teşekkürler

arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim bu bölümlere hangi bilgileri yazacaz: özellikle hesap takma adı ve bıc olan seçeneklere

takma adı olan yere rumuz yaz turkce karakter olmasın-bankanı seç,ibanı yaz..bic olan yerede forumda var,bankaların şube kodları-kendi bankanınkini bul yaz :)

GARDAŞLAR MAYIS ORTASINDA AÇTIM BENİM NİYE BİŞİ OLMADI :d 140 dolar var. ne kesinleşen var ne pin ne bişe :D ne zman çıkacak

Sana özel muamele yapıyorlar daha ne istiyosun.Ne pin ne de başka birşey istemiyceklermiş senden duyduğuma göre ;)
GARDAŞLAR MAYIS ORTASINDA AÇTIM BENİM NİYE BİŞİ OLMADI :d 140 dolar var. ne kesinleşen var ne pin ne bişe :D ne zman çıkacak

Parayı direk eve yatıracaklarmış bacadan atıcaklar yani :D

Mayıs ayı kazancım 17 dolar. 17 galiba 10'dan büyük bir sayı oluyor.
Bunu herkes biliyor zaten fakat dikkat edilmeyen kısım nedir sizce? Bir düşünün bakalım.

Eğer mayıs ayının ortasında başladıysanız ve ayın 15 inden önce 10 dolar olmadıysa yani kesinleşen kazancınız gözükmüyor demektir bu da bir sonraki ay kesinleşen kazanca düşecektir doğru mu? Doğru o zaman ayın 15 inde hesabınızda pin ibaresi belirmesi lazım.

Burada yardımcı olmaya çalışıyorum yanlış anlaşılma olmasın lütfen.

arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim bu bölümlere hangi bilgileri yazacaz: özellikle hesap takma adı ve bıc olan seçeneklere, gireceğim banka ziraatbankası

hesab takma adi dedigi yere kafana gore birsey sallayacaksin resmi bir sey degil o

banka adi dedigi bankayin ismi

iban dedigi TR ile baslar bol sifirli sonu hesab numaranla biten rakamlar

Bic ise internetten bankayin bic kodunu yada bankayin internet sayfasindan ogren onu yaz

---------- Mesaj saat 14:06:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:04:45 civarında gönderildi. ----------

bende yeniyim bu pin işi beni düşündürüyordu inş. kalkmıştır.

Pin isi kalkmadi ve niye dusunduruyor anlamadim ?

arkadasin konuda bahsettigi yer banka hesabi dogrulamasidir...

banka hesabi dogrulanacak kucuk bir mebla yatarirlar ve sen o meblayi onlara soylersin....

sonra birde adres dogrulaa vardir adres dogrulama PIN dir..

sana posta yollarlar ordaki numaralar ile dogrularsin...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri