PIN olayı kalkmış!

Pin isi kalkmadi ve niye dusunduruyor anlamadim ?

arkadasin konuda bahsettigi yer banka hesabi dogrulamasidir...

banka hesabi dogrulanacak kucuk bir mebla yatarirlar ve sen o meblayi onlara soylersin....

sonra birde adres dogrulaa vardir adres dogrulama PIN dir..

sana posta yollarlar ordaki numaralar ile dogrularsin...

Bizime ev çok ücra bi yerde de biraz zor bulurlar köy gibi bi yer burası kesin gelmicek bende bende 2. 3. pini isticem muhtemelen öyle olcak

Bizime ev çok ücra bi yerde de biraz zor bulurlar köy gibi bi yer burası kesin gelmicek bende bende 2. 3. pini isticem muhtemelen öyle olcak

bilindik bir adres ver bildigim kadariyla sinirli ve bir sonraki pin isteme de sureli galiba yani kardes o kisma pek takilma ne nedir bilmiyorum tam ama sunu soyleyim isin cooooook uzar

Burası belde postahane var evi bulamazlarsa acaba postahaneye bırakırlar mı

bahsettigin gibi bir yerse kucuk yerdir, birtanede postacisi vardir ama taninmiyor dedigine gore ya cok posta alan biri degilsin yada postaciyi tanimiyorsun.

postaciyla konus gerekirse bak hemserim de benim ev surasi bana soyle birsey gelecek onemli falan de zaten google diye bir zarfla gelir :) adam google yi gorunce onemli diye kosa kosa getirir

sana ulasamadiklarinda nasil bir durum isliyor bilmiyorum ama mantigim ile cevab verecek olursak...

olay zaten adres dogrulama yani sana ulasamazlarsa postaneden bilgi gider yada onlar senin dogrulamani bir sure bekler sonra uyaririlar heralde dogrulamadinzi yeniden isteyin diye, uzun is bunlar bence postaciyla konus adresi gozter daha kola olur

soylemeyi unuttum.!!!

Forumda ikinci pini isteyen arkadaslar var demekki postaneye birakmiyorlar

Pin olayı devam etmektedir. Kalkan birşey yok arkadaşımda bugün itibarı ile beliren uyarıda pin istemektedir.

Usta burası İlçe ye bağlı Belde ama Tam İstanbul'la Çorlu arasında İstanbula 1 saat mesafe Çorlu ya 1 saat lik mesafe var bu da bulma ihtimallerini yükseltiyor gibime geliyor ama bakalım görecez.

elektrik su internet telefon faturalarin geliyorsa ayni adresi verdiysen oda gelir merak etme

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri