pin to pin hit

ytpara 2014-2016 arasında çok çok iyi bir paylaşım platformuydu. sonra doyumsuz ve karaktersiz bir kaç kişinin tetiklediği çalma vs olaylarının ardından insanlar bilgi paylaşmaya çekinir oldu. yine de kaliteli çevre edinirseniz direk forumdan değil de o kişilerden güzel bilgiler edinebilirsiniz.

ytpara modlar izin versin. bi tane discord grubu kuralım. orada bilgi paylaşmak serbest olsun.

aynen öyle hocam, şimdi eski alışkanlıktan giriyorum ben de sadece şöyle hızlı bir tur atıp çıkıyorum. o zamanlarda saatlerce yazılar okurdum. biraz da güven ortamı lazım hocam o baya eksildi.

tabi hocam ama şu forumda 20-30 kişi uğraşıyorsa 2-3 tanesi insanlara destek olup sorularına yanıt verir. sağolsun fatihbaz hocam da bunlardan birisi 50 soru sorduysam tümüne yanıt vermiştir. siz de sorularımı yanıtlamıştınız sağolun. fakat şu forumda pinterest üzerine akıcı bi sohbet gerçekleştirilemeyeceği, paylaşımların dönmeyeceği açık değil mi sizce de. 2013-14 youtube zamanlarındaki bolluk, herkes kazansın mantığı artık yok.

ytpara 2014-2016 arasında çok çok iyi bir paylaşım platformuydu. sonra doyumsuz ve karaktersiz bir kaç kişinin tetiklediği çalma vs olaylarının ardından insanlar bilgi paylaşmaya çekinir oldu. yine de kaliteli çevre edinirseniz direk forumdan değil de o kişilerden güzel bilgiler edinebilirsiniz.

Ben webmastersitesi ya da r10 tam hatırlamıyorum, taktik satın aldım sonra bir baktım meğerse adam bu forumda eskiden paylaşılan bir yt taktiğini e-book yapmış satıyordu :D

Ben webmastersitesi ya da r10 tam hatırlamıyorum, taktik satın aldım sonra bir baktım meğerse adam bu forumda eskiden paylaşılan bir yt taktiğini e-book yapmış satıyordu :D

satan satana. iş yapacak kişiden çok satıcı var forumda.

malasef sizlere katılıyorum.insanların bilgi paylaşmamak için de ne yazıkki kendilerine göre geçerli sebepleri var/olabiliyor.örnegin bi ara yt ile ile alakalı hemen hemen her konuda yardımcı oldugum,her sorusuna detaylı bi şekilde (bilgim dahilinde) cevap verdigim bi arkadaş daha sonra kendisinin bildigi (başkasından ögrendigi) ufak bi bilgiyi bana bilmem kaç bin tlye satmaya çalışmıştı.yine başka bi arkadaş,benden aldıgı bi bilgiyi başkalarına satmaya çalışmış,satış mesajı elime geçince anlamıştım nasıl birisi oldugunu.benim bedavaya verdigim (ki zaten bugüne kadar parayla sattıgım bi bilgi olmadı bildigim kadarıyla) bilgiyi,500-1000tl gibi hiçde düşük olmayan bi paraya sattıgını görmüştüm.bide çok güldügüm bi arkadaş vardı;ben bi türlü konstre olup yeterince çalışamıyorum,dediklerini yapamıyorum.e sende zaten bisürü kazanmışsındır şuana kadar,paraya ihtiyacın yoktur.gel bisüre benim işleri yapta bende para kazanayım diyen adam tanıyorum bu forumda :D bunlar daha en masum,en normal denebilecek olaylar üstelikte.böyle olunca noluyor,haliyle insanlar herkese açık paylaşım yapmaya hatta ufak bişey için dahi birisine özelden cevap vermeye pek sıcak bakmıyor.bu arkadaşların biçogunuda anlıyorum,hak veriyorum ne yazıkki.

malasef sizlere katılıyorum.insanların bilgi paylaşmamak için de ne yazıkki kendilerine göre geçerli sebepleri var/olabiliyor.örnegin bi ara yt ile ile alakalı hemen hemen her konuda yardımcı oldugum,her sorusuna detaylı bi şekilde (bilgim dahilinde) cevap verdigim bi arkadaş daha sonra kendisinin bildigi (başkasından ögrendigi) ufak bi bilgiyi bana bilmem kaç bin tlye satmaya çalışmıştı.yine başka bi arkadaş,benden aldıgı bi bilgiyi başkalarına satmaya çalışmış,satış mesajı elime geçince anlamıştım nasıl birisi oldugunu.benim bedavaya verdigim (ki zaten bugüne kadar parayla sattıgım bi bilgi olmadı bildigim kadarıyla) bilgiyi,500-1000tl gibi hiçde düşük olmayan bi paraya sattıgını görmüştüm.bide çok güldügüm bi arkadaş vardı;ben bi türlü konstre olup yeterince çalışamıyorum,dediklerini yapamıyorum.e sende zaten bisürü kazanmışsındır şuana kadar,paraya ihtiyacın yoktur.gel bisüre benim işleri yapta bende para kazanayım diyen adam tanıyorum bu forumda :D bunlar daha en masum,en normal denebilecek olaylar üstelikte.böyle olunca noluyor,haliyle insanlar herkese açık paylaşım yapmaya hatta ufak bişey için dahi birisine özelden cevap vermeye pek sıcak bakmıyor.bu arkadaşların biçogunuda anlıyorum,hak veriyorum ne yazıkki.

öyle insanlar var ki hocam hani akıl sır ermez. bi ara cointellect konusu açmıştım forumda. sonra milleti dolandırıp kaybolan kkundakci bi arkadaşla bi konuda 1-2 tartıştım diye bana sınırsız ban atmıştı. ben banlandıktan sonra forumdaki modlardan biri benim konumun referans linkini kendi ref linkiyle değiştirmişti. nickini hatırlamıyorum ama şu an. o dönem şikayet etmiştim banlanmıştı belki şu an hala aramızdadır.

her zaman bi sebep vardır zaten. arayana sebepten çok ne var. o zaman öyle olmuştu da öyle böyle yapmıştı da. mış mış. mış. tı. dı. .....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri