Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar ayın 12'sinde ödeme eşiğini geçtiysen pin yola çıkıyordu.
Benim bu gün yola çıkmadı sorun ne acaba ?
Hocam ilk pinim olduğu için istiyorum o pin buraya gelecek Allahın izniylebende de herhangi bir yazı görünmüyor pin ile ilgili. ama bu sorun şunu aklıma getiriyor, geçende bir arkadaş daha pini yola çıkmadan ücretinin hesabına yattığını yazmıştı inşallah bizde de öyle olur
Hocam ilk pinim olduğu için istiyorum o pin buraya gelecek Allahın izniyle![]()
Hocam sizinle aynı anda başlamıştıkyorumlardan hatırladığım kadarıyla 48 saat içinde yola çıkıyordu yani akşama kadar kesin yola çıkmış olur ve uyarıyıda almış oluruz.benimde ilk pinim
ilk pine laf yok onun tadı bir başka oluyor![]()
ben de 2. pinimi bugün aldım geriye kaldı 3 pin daha ve üçü de aynı anda yola çıkacak![]()
Hocam sizinle aynı anda başlamıştıkAkşam derken gece 12'ye kadarmı ?
dün kesinleşti yarın akşama kadar yola çıkarkafanıza takmayın bu kadar zaten çıktığı anda gelmeyecek en az 1 ay bekleyecez
![]()
hocam bir forumda pin uyarısı gelmeyenler banlanıyor diye yorumlar okumuştum bilginiz var mı?
bende de herhangi bir yazı görünmüyor pin ile ilgili. ama bu sorun şunu aklıma getiriyor, geçende bir arkadaş daha pini yola çıkmadan ücretinin hesabına yattığını yazmıştı inşallah bizde de öyle olur
bankaya ödeme mi almış yani dostum pin gelmeden,benim de bir adsense hesabında PIN ile ilgili uyarı yok hala çünkü
aynen öyle pini daha yola çıkmadan ödeme aldığını çok şaşırdığını yazmıştı. konuyu arasam bulurum aslında da üşengeçlik başa bela![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.