Ping Değerlerim Yüksek Neler Önerirsiniz

Captain Price

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Kasım ayından beridir ping değerlerim çok yüksek, öyleki vdslerde işlem yapılamaz dereceye geliyor çoğunlukla, bu durum çok moralimi bozuyor, kısa bir işlem dakikalarca sürebiliyor, yalnız kasım ayından önce hiç bu sorunu yaşamazdım ama şöyle birşey var bazen modeme reset attığımda düzeliyor, sorun olmadığı zamanlarda arattırdığımda ping değerlerim 10 15 çıkıyor ama sorunlu zamanlarda 100 110 çıkıyor

İnterneti sadece ben kullanıyorum, wifi den kimse bağlı değil, arka planda interneti kullanan başka uygulama programda yok, internet tarifem yalınlimitsiz 16mb 100gb akk

sorununuzu belki çözmüşsünüzdür ama bende 1-2 aydır 24 mbps internetimde ping sorununu yaşıyorum söyliyim dedim türk telekom ise takip ettim 88 numarası ile başlayan ipler modeme atandığından pingim aşırı yükseliyor bende modeme 74 ile başlayan ip adresleri verilene kadar resetliyorum 74 ve 78 ile başlayan ip adreslerinin hiçbirinde sorun yaşamadan pingsiz kullandım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri