Ping Network'ün En Kısa Sürede Bilgi Vermesini İstiyorum

kubarbaz

Kayıtlı Üye
[MENTION=20535]Oppon[/MENTION] [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] Sizi severim arkadaşlar. Ama artık ben daha fazla beklemek istemiyorum. Yaptıgınız açıklamalar anlık günü kurtarmak adına işe yarıyor ama benim gibi paraya ihtiyacı olan insanların açıklamalarınızdan ziyade somut olarak bir şeylere ihtiyacının olduğunu düşünüyorum.
Sorun sizde mi partnerde mi bilmiyorum bununla da ilgilenmiyorum artık. Bakın size özel msj olarak sürekli olarak sıkıntılarımdan bahsettim. Belki çok bir şey değil beklediğim para ama benim tüm sıkıntılarımı tek kalemde silecek bir mebla ve ben hak kazandığım parayı alamıyorken bu durum benim canımı aşırı sıkıyor, strese sokuyor. Size itimatım olmasaydı zaten çoktan çıkmıştım karşınıza. Beni bilen bilir tanıyan tanır hak yemem hakkımıda yedirmem. Aralık ayının ödemelerini beklemek o kadar komik bir hal aldı ki beynim cınlıyor.
Ben artık biran önce somut bir şeyler bekliyorum. Lütfen. :) Bir daha bu kadar anlayışlı olabileceğimi zannetmiyorum keza.

Kardesim bize diyecek bişey bırakmamışsın umarım bir an önce ödemeler yapılır da sıkıntılarını atlatırsın.Forumda çoğu kişi seninle aynı durumda ve aynı şekilde düşünüyor ama hepimizin bildiği gibi bizim elimizden gelebilecekler sınırlı bu konuda.Kasım ve Aralık ayının ödemelerini 17 Haziran olmuş hala bekliyoruz.Bu çok trajiomik ve can sıkıcı bir durum.Umarım sen, ben ve biziimle aynı durumda olan herkesin sıkıntılarını gidermek için en kısa sürede bir atılım yapıp, Ödemelerimizi yaparlar.

Bakin sunu tekrar soyluyorum; ben uzerime dusen olayi zaten yerine getirmek icin herseyi yapiyorum. Yapmamam gereken seyleri bile yapiyorum bazen bir cogunuzun enayi diyecegi sekilde. Belki de diyorsunuzdur bircogunuz anlayisla karsilarim. Ama benim karsima cikilacak birsey yok burada; partnere mail atip guzel bir uslupla sorun isterseniz gelen cevabi paylasin. Adamlara payoneerleri gondereli kac gun oldu; maildeki dosyayi gormuyo adam mesela bunu bana 10 gun sonra yaziyor. Suanda biraz daha hizlandi ama yani yine de biz her gun adamlari darliyoruz. Daha ne yapabilirim bilmiyorum; paranin hakkiniz oldugu dogru; benim de hakkim olan bir para var ve onu bekliyorum anliyorum da; ama cabaliyoruz gercekten. Elimizden geleni yapiyoruz; ama partnerin elinde oldugunu herkes gibi biliyoruz olayin.

Dil surcmesi vs olabilir rahatsizim biraz kusurs bakmayin ve yanlis anlasilmalara karsi ozur dilerim simdiden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

''adamlari darliyoruz'' onların ben .. brom bırak darlansınlar. :) Burada darlanan birileri varsa ödeme bekleyenler. Siz bizden gecen ayın 3'ünde yeniden payoner vs. bilgilerini istediniz ondan önce ki ayda aynı senaryo dönmüştü. 6 ay öncesinin ödemesini bekliyorum. Benim burada ki muhattabım sizsiniz. Sizin orda bir yetkiniz olmasaydı bu adamlar size aylık totel kazancları zaten göndermezdi. Demek ki sizinle 1. dereceden bağlantıları var. Yoksa haybeye binlerce doları gönderip müşterilerinize dağıtmanızı beklemezlerdi. Ben anlamam arkadaş adamlara mail felan da geçmiyorum şu işi halletmenizi bekliyorum bu iş feci bir hal aldı benimde bekleyecek gücüm kalmadı. Bence biran önce halledin artık. :) Bu başlığı açtığım vakit online olduğun halde şu saatte cevap vermen dahi manidar.

''adamlari darliyoruz'' onların ben .. brom bırak darlansınlar. :) Burada darlanan birileri varsa ödeme bekleyenler. Siz bizden gecen ayın 3'ünde yeniden payoner vs. bilgilerini istediniz ondan önce ki ayda aynı senaryo dönmüştü. 6 ay öncesinin ödemesini bekliyorum. Benim burada ki muhattabım sizsiniz. Sizin orda bir yetkiniz olmasaydı bu adamlar size aylık totel kazancları zaten göndermezdi. Demek ki sizinle 1. dereceden bağlantıları var. Yoksa haybeye binlerce doları gönderip müşterilerinize dağıtmanızı beklemezlerdi. Ben anlamam arkadaş adamlara mail felan da geçmiyorum şu işi halletmenizi bekliyorum bu iş feci bir hal aldı benimde bekleyecek gücüm kalmadı. Bence biran önce halledin artık. :) Bu başlığı açtığım vakit online olduğun halde şu saatte cevap vermen dahi manidar.

Abi telefona vs bakmiyorum ki ankaradayim mezuniyet torenine gelmistim cok kotu bi salgina yakalandim bakteriyel enfeksiyon gibi biseymis sanirim hasandan bulasti. yatiyorum suan ilac kullaniyorum. Atesi dusuremiyorum dedigim gibi. Telefona ilac icin saat kurayim diye bakarken senin yazdigini gordum cevap verdim; bu kadar yani. Bilgisayar acik olabilir online oldugumu gostermez ki abi bu; gordukce cevap veriyorum yani. Bu arada darliyoruz derken kotu anlamda demedim zaten darlamaya calisiyoruz elimizden geldigince.

Abi telefona vs bakmiyorum ki ankaradayim mezuniyet torenine gelmistim cok kotu bi salgina yakalandim bakteriyel enfeksiyon gibi biseymis sanirim hasandan bulasti. yatiyorum suan ilac kullaniyorum. Atesi dusuremiyorum dedigim gibi. Telefona ilac icin saat kurayim diye bakarken senin yazdigini gordum cevap verdim; bu kadar yani. Bilgisayar acik olabilir online oldugumu gostermez ki abi bu; gordukce cevap veriyorum yani. Bu arada darliyoruz derken kotu anlamda demedim zaten darlamaya calisiyoruz elimizden geldigince.

Anlıyorum bro sagol beklediğim cevaplar bunlar değil. Bir süre daha burdan size derdimi anlatmayı deneyeceğim. :)

1 Senedir ödüyoruz. Attığımızı, telifliyi, kapananı, açığı söz verdiğimiz gibi ödüyoruz.

Son ekleme: Ödeme limiti YOK! 1 TL niz bile raporda çıktığı sürece ödenir.

Yukarıda yazan sözler kime aitse bence o ödemeli :D
....................

Acil şifalar diliyorum, ramazan ayının başlangıç 'dan salgın bir hastalık vardı..

..................
Kubarbaz allah sabrını artırsın. geçmiş olsun.

1 Senedir ödüyoruz. Attığımızı, telifliyi, kapananı, açığı söz verdiğimiz gibi ödüyoruz.

Son ekleme: Ödeme limiti YOK! 1 TL niz bile raporda çıktığı sürece ödenir.

Yukarıda yazan sözler kime aitse bence o ödemeli :D
....................

Acil şifalar diliyorum, ramazan ayının başlangıç 'dan salgın bir hastalık vardı..

..................
Kubarbaz allah sabrını artırsın. geçmiş olsun.

Virgül önemli tabii :)

Adamlar ödemedikce hasan Hüseyin'in yapacak biseyi yok olmayan gelmeyen parayı dağıtacak hallerinde yok. Önümüzdeki o bayram o herkese para lazım zaten Hüseyin de demiş mail atın falan yapın arkadaşlar hatta daha iyisini yapın linkedinden ping Network bulun tüm çalışanlarına bulun facelerini bulun durum ve uyarı konuşmalarını yapın. Artık bu saatten sonra zannetmiyorum paranızın peşine dusmezseniz ödeneceğini eğer jetlio bu duruma itiraz etmezse böyle birşeyler yapalım diyorum

---------- Spam Engelliyici 18:55 ---------- Önceki Mesaj 18:15 ----------

@Jeito ne yazalım hüseyin

Adamlar ödemedikce hasan Hüseyin'in yapacak biseyi yok olmayan gelmeyen parayı dağıtacak hallerinde yok. Önümüzdeki o bayram o herkese para lazım zaten Hüseyin de demiş mail atın falan yapın arkadaşlar hatta daha iyisini yapın linkedinden ping Network bulun tüm çalışanlarına bulun facelerini bulun durum ve uyarı konuşmalarını yapın. Artık bu saatten sonra zannetmiyorum paranızın peşine dusmezseniz ödeneceğini eğer jetlio bu duruma itiraz etmezse böyle birşeyler yapalım diyorum

---------- Spam Engelliyici 18:55 ---------- Önceki Mesaj 18:15 ----------

@Jeito ne yazalım hüseyin

Abi saldırı maili atın anlamında demedim; bize inanmayanlar doğrulama yapabilirler anlamında dedim sizin paranızın bize gelmediğine dair. Bizim en basından beri irtibatta oldugumuz adam prashanto; senin gösterdiğin adam. Ama iki ortak daha var bi de biz suanda finanscıları ile iletişime geçmek durumunda kalıyoruz. Prashantonun annesi 1 senedir kanser rahatsızlıgından muzdarip. O sebepten adam suanda iş başında değil o sebeple işlerimiz yavaş ilerliyor diye düşünüyorum ama o da bu hafta veya birdahaki hafta gelecegini söyledi suanda onu bekliyorum bir yandan da ekibi sıkıstırmak icin elimden geleni yapmaya calısıyorum hasanla beraber ama tabiki bunlar saldırı amaclı sıkıstırmalar degil.

Bu arada cok tesekkür ederim aydın abi böyle bir hamle yapmadan danıstıgın icin; hayırlı sahurlar inşallah :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri