Pini Girdikten sonra Ödeme Zamanı

Mehmet64

Kayıtlı Üye
2.Adsensemde Mart ayından kesinleşmiş biraz paranın olduğu adsensede,dün gece 3.pin isteme açıldı,herşeyi yaptıktan sonra gece onaylanmış hesap.
Ödemem 22 ödemelerine kalır mı,yoksa daha erken yaparlar mı ?

Son düzenleme:
daha erkan ödeme alırsın en geç 3 gün içinde aldım ben test ödemesinden sonra

hocam ben 3. pini istedikten sonra mayıs 27 gibi istedim 1 gün sonra test ödemesi geldi 3 gün içindede param yattı hocam

pini ve test ödemesini onaylatmamın üzerinden 2 gün geçti hala ödeme işleme girmiş değil sanırım pazartesi hesapta olur :)

3 haziranda pini girip 4 haziranda banka hesabı onaylattığım adsense hesabındaki kesinleşen miktar bir türlü işleme girmiyor. önceden böyle değildi ister istemez sinirleniyor insan.

Bildigim kadariyla bekletiyor sonraki aya aktariyor .

Henüz bendede bir hareketlilik yok,22 ödemelerine kaldık herhal.

beyler peki pin girmeden ödeme alan varmı ? bi hesabımda ödeme eşiğini geçtiği halde 2 aydır kırmızı pin ibaresi çıkmadı

Ben 15 mayısda bana PIN'i posta ile gönderdiler .. Ancak hala elime birşey geçen yok şuan tarih 12.06.2014 yok böyle birşey arkadaşlar acaba yeni pin isteyim mi yoksa istemeyim mi?

Ben 15 mayısda bana PIN'i posta ile gönderdiler .. Ancak hala elime birşey geçen yok şuan tarih 12.06.2014 yok böyle birşey arkadaşlar acaba yeni pin isteyim mi yoksa istemeyim mi?

20 yada 21 günde bir pin isteyebilirsin bence hiç vakit kaybetmeden 2. pini iste, ilk pin eline ulaşsa bile problem olmaz çünkü 3 tane pinde rakamlardır.

8 haziran pazar günü girdim pini bende bekliyorum kesinleşmiş para varda. Ödeme işleme geçmedi. sana ödeme gelirse haberleşelim kardeş

Son düzenleme:
Bende 2 haziranda girdim onayladim. Hala bekliyorum:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri