Pini Kimlik Kullanmadan Onaylatma [RESİMLİ]

• Kullanıcı ozakin70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Hala kırmızı uyarı bandı kalkmadı arkadaşlar neden olabilir 200 tl üstü olmadığı için midir acaba?

Durum bunlar.

Pin ile veya Kimlik ile onaylama yaptığınız halde bu kırmızı uyarı gitmediyse. Oraya takılmanıza gerek yok. Hesabınız pinlendi artık. O bölüm bazen bugta kalıyor. Benim birkaç adsensemde var bu sorun. Ancak ödemeleri sorunsuz aldım her zaman

Pin ile veya Kimlik ile onaylama yaptığınız halde bu kırmızı uyarı gitmediyse. Oraya takılmanıza gerek yok. Hesabınız pinlendi artık. O bölüm bazen bugta kalıyor. Benim birkaç adsensemde var bu sorun. Ancak ödemeleri sorunsuz aldım her zaman

aynen hocam tr hesaplarımın 4 tanesinde o uyarı var. ama sıkıntısız ödeme almıştım. gerçi şuan kanal bağlanmadığı için hiçbir önemi kalmadı tr adsenselerin.

Hocam hala geçerlimi bu yöntem ? 3.pini geçen ayın 27sinde gönderdim. 24. günü beklemem gereklimi yoksa şimdi yapsam olurmu ? bilen varmı.

3. pinden sonra 21 gün geçtiyse pm atın nasıl yapıldığını yazayım hocam

İşe bak ya. 3. Pini istedim bugün 16.gün bu maili atmışlar. yokmu bi çözüm ? abd ads. ve pin gelmiyor ne hikmetse...

5f40582ab900400e846e3b122e881278.png

arkadaşlar almanya pin 3. kere istedim yarın 21 gün olacak,paynooer bilgileri girildi şimdi kimlik bilgilerimi göndererek alabiliyorum değilmi pin i ??

Bu mesaj, gelen e-postaları kabul etmeyen, yalnızca bildirim amaçlı bir e-posta adresinden gönderilmiştir. Lütfen bu mesajı yanıtlamayın.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sayın Kullanıcımız,

Bize PIN'iniz hakkında yazmak amacıyla zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. PIN’inizi son gönderme tarihini üç ay daha uzattık. Dolayısıyla, yaklaşık 48 saat sonra alakalı reklamların yeniden görüntülendiğini görebilmeniz gerekiyor. Artık PIN'inizi 2017-12-13 tarihine kadar gönderebilirsiniz. Bu tarihten sonra, reklamların sayfalarınızda gösterimi yeniden durdurulacaktır.

Adsense ödemeler sayfasında bulunan kimlik bilgilerinin ve pub id nin olduğu ekran fotosunu gönderdim sonuç bu

TR adsense mi yabancı mı? Eğer TR adsense ise 3. pin + 30 gün beklediniz mi? Bunları belirtmeden nereden bilecez biz.

TR adsense mi yabancı mı? Eğer TR adsense ise 3. pin + 30 gün beklediniz mi? Bunları belirtmeden nereden bilecez biz.

TR adsense hocam 3.pini istedikten sonra 21.günü form açıldı. Formu doldurdum adsense ekran görüntüsü ile gönderdim red ettiler. 2.kez gönderdim yine red ettiler.

Az önce banka hesabında yazan isim ile ve gerçek kimliğim ile gönderdim 2 kez red veren sistem şuan onayladı.

Özetle adsense ekran görüntüsünü yemedi gerçek kimlik ile işlem tamamdır.

Arkadaşlar adsense de ben adresimde Türkçe karakter kullandım. Yani Atatürk mahallesi gibi ü harfi türkçe karakter kullandım. Pin in bana ulaşmasına engel mi bu acaba?

10 gün sonra 3.pin +21 gün geçmiş olacak, hala bu iş oluyor mu tr adsense de?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri