3-4 Saat önce denedim ve şimdi baktım mail gelmiş. Onaylamışlar hesabımı. Teşekkür ederim.
hocam 3. pinden sonra mı bu işlemi yaptınız?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3-4 Saat önce denedim ve şimdi baktım mail gelmiş. Onaylamışlar hesabımı. Teşekkür ederim.
hocam 3. pinden sonra mı bu işlemi yaptınız?
Adsense anasayfasından > Ödeme görüntüle > Alacaklı Profili
Burası nerede bir türlü bulamadım.
2. için bişey diyemem bazı arkadaşlarımız onaylandı dedi bazılarınada 3 ay ek süre vermişler alakasız bişey göndermedikten sonra banlama yapmazlar
aynı soruyu ben de merak ediyorum 2. pinimi 4 nisanda istedim acaba 3. ne zaman açılacak2. pinii istedikten kaç hafta sonra 3. pin iste açılır acaba?
2. pinii istedikten kaç hafta sonra 3. pin iste açılır acaba?
aynı soruyu ben de merak ediyorum 2. pinimi 4 nisanda istedim acaba 3. ne zaman açılacak
ben şunu anlamadım; 2. pinden sonra başvuruda bulundum, 3 ay uzatma verdiler. bunun bana zararı yok değil mi, 3. pini istedikten sonra yine kabul edecekler? yoksa pin isteme hakkımı 3 ay sonrasına mı erteleyecekler?
4 nisanda 2. pini istedim şuan 3. pini bekliyorum
1.pini istedikten sonra yollasam kabul olma ihtimali var mı ?
Yas 17 sorun olur mu hocam ?Yok direk uzatma verirler 1.den sonra olsun istersen kimlik fotokopisini dene onun olma ihtimali var
Yas 17 sorun olur mu hocam ?
O zaman riske atmaya gerek yok...sence ne yapayim ?18 olması gerek diye biliyorum
Ne kadar sürer 3.yü istemek3. Pin isteği acılana kadar bekle 3. isteği gönder arkasından burdaki yöntemle bitir işlemi
Ne kadar sürer 3.yü istemek
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.