Aferin.Açıkcası herkese paylaşıp fix yemesini düşünmüyorum bana kimse bulurken yardım etmedi bende vermek zorunda değilim , sadece bu konu üzerinden düşünüp fazla kafa yoran birinin aklına gelecektir zaten onun için yorum attım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aferin.Açıkcası herkese paylaşıp fix yemesini düşünmüyorum bana kimse bulurken yardım etmedi bende vermek zorunda değilim , sadece bu konu üzerinden düşünüp fazla kafa yoran birinin aklına gelecektir zaten onun için yorum attım.
Hocam bulmak çok zor bişey değil kafa yoran herkes bulabilir bunu için yazdım olmadı silebilirim , yani artislik olsun diye yazmadım sadece uğraşan bulsun diye yazdım.
Bi laf vardır bilir misiniz bilmem ama ;
"bana balık verme balık tutmayı öğret"
Bunu bana göre buraya yazmanın hiçbir anlamı yok yukarıdaki arkadaşa fixlenmesinden bahsetmişsin Paylaşacak olsan bile illa bunu açıktan yapman gerekmez gerçekten paylaşmak istiyorsan güvenebileceğin kişilere pm yoluylada paylaşabilirsin..
ban yememek için susuyorum .
adam vermek zorundamı kardeşim amacınız ney anlamadım ya . adam milletin içinde umut ışıgının yanması amacıyla yorum yapıyor . verir vermez sonuçta kendi buldu kendi kullanır . bende ban yememek için susuyorum sana karşı.
ben kimseye bişey demedim hocam zorunuza mı gidiyor da cevap veriyorsunuz ? isim belirtmedm alıntı yapmadım ?
ama kime ne dediginiz apacık ortada herneyse tartışma yaratmaya gerek yok.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam 1 hesap doğrulandı haberin olsun.. Bakalım daha ne süreçler bekliyor bizi![]()
Yani bu yöntem hala geçeri dimi hocam?
@mNote hocam 1 hesap doğrulandı haberin olsun.. Bakalım daha ne süreçler bekliyor bizi![]()
21 günde diger hak acilir ust uste iki istemeyi yapamazsin12 ekimde pinim yola çıkmıştı hala gelmedi geriye kanaln 2 istemeyide üst üstemi yapalım ne kadar beklemek lazım her pin istemesi iç.in ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.