Pini Kimlik Kullanmadan Onaylatma [RESİMLİ]

• Kullanıcı ozakin70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
gecen yaşadığım birşeyi anlatayım pini falan girdim ve onayladım bankayı girdim ödeme bekliyorum 4 gün oldu ödeme gelmedi ama banka onayı geldi ana ödeme gelmedi ... ben bankayı girerken 2.ödeme gibi eklemişim sonradan anladım banka girerken bana şube falan sormadı banka adı falan sadece alıcı adi ve iban girdim ... 4 gün sonra (bu 4 gün banka onayı yapıldıktan sonra gecen süre) bir baktım benim banka 2. ödeme olarak işlenmiş bende onu birinci ödeme yaptım 2 güne hesaba geçti yani 2.ödeme olarak yapmış olabilirsin bilmeden ... zaten 2. ödeme yapmışsan banka eklemen gereken yazı varya adsense ilk girişinde kırmızı ile yukarda yazan o yazı gitmez ordan şüpelendim bende zaten :D ...

Hocam bende de böyle olmuş. Ödeme için bi ödeme yöntemi belirleyin diyor fakat onayladığım banka hesabı da duruyor girince düzeldi. Demek ki bundan ötürü yatmamış, ilk kez başıma geldi. Çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için:o

:) bugün kullanıyorum diye yazmışsınız ondan dedim hocam . Mayısta yöntem çalışıyordu zaten. Geçen aydan bu yana çalışmıyor galiba kimlik atanların hepsi 3 ay beklememiz gerekiyor yazdılar

3 ay bekleme sorunu erken attıkları için hocam 21 gün gectikten sonra attim Geçen ay ekran görüntüsü onaylandı

3 ay bekleme sorunu erken attıkları için hocam 21 gün gectikten sonra attim Geçen ay ekran görüntüsü onaylandı

benim de bir hesap 3.pini isteyeli 1 ay falan olmuştu geçen ay ekran görüntüsü attım onaylandı . Bazıları da 1 aydır 3.pini istemişiz kimlik gönderdik 3 ay ceza aldık dediler . Türlü türlü şeyler söylendi henüz net bilgi yok bence :)

[MENTION=11005]powerstorm[/MENTION] onay için adrese gelen pinimi girdin, yoksa formmu gönderdin?

1 adsensem kaldı formu kabul edilmeyen, 3üncü pini isteyeli 1aydan fazla oldu. Diğerleri onaylandı bu niye kaldı anlayamadım.

Hocam bende de böyle olmuş. Ödeme için bi ödeme yöntemi belirleyin diyor fakat onayladığım banka hesabı da duruyor girince düzeldi. Demek ki bundan ötürü yatmamış, ilk kez başıma geldi. Çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için:o

rica ederim hocam başına geldikce tecrübe kazanıyor insan ... benimde ilk kez başıma gelmişti ama ıban girişi artık farklı sanırım hepsini 2. ödeme olarak görüyor sonra sen yapıyorsun 1. diye bu ay 1 tane daha girecem bakalım ondada öyle olacakmı :D

Arkadaşlar 3. pini isteyeli tam 22 gün oldu. Forum Doldur butonu görünüyor. Ama tıkladığımda farklı bir sayfaya gidiyor. Bilgileri dolduracağım ekrana gitmiyor?
Önerisini olan varmı?
Bu resimdeki sayfaya gidiyor:
http://i.hizliresim.com/ZYAkLk.png

Son düzenleme:
Arkadaşlar 3. pini isteyeli tam 22 gün oldu. Forum Doldur butonu görünüyor. Ama tıkladığımda farklı bir sayfaya gidiyor. Bilgileri dolduracağım ekrana gitmiyor?
Önerisini olan varmı?
Ödeme eşiğini geçtinizmi, 3 kere pin istedinizmi gibi sorular sorulan sayfayamı gidiyo başka sayfayamı?

Arkadaşlar bende form açılmış. Şimdi kimliksiz onaylatmak için adsense sayfasınının resmini gönderdiğimizde hala sonuç alınıyor mu ya da bu şekilde oluyor değil mi ilkkez bu şekilde pin doğrulamasını aşacağım. Yardım lütfen.

http://prnt.sc/c6tgr9 doğru yerdeyim değil mi ?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri