Pini Kimlik Kullanmadan Onaylatma [RESİMLİ]

• Kullanıcı ozakin70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

ozakin70

Kayıtlı Üye
@Serk@nYT Bu konu ytpara nın 1. yılını doldurması şerefine olsun..
"Bu yöntemi kullanmak için 3. pinin istenmiş olması lazım"

Merhaba arkadaşlar konuyu sıcağı sıcağına yazayım dedim.Yaklaşık üç aydır pin bekliyordum.

Biliyorsunuz ki kimlik veya fatura kopyası ile pin sorununu halledebiliyorduk ama bağzılarımız kimlik gönderme taraftarı değil ki bende öyleyim.

Şimdi siz bunlarıda yapmadan nasıl pin sorununu çözebileceğimizi anlatıyorum.

* 1. , 2. ve 3. pinimizi istedikten sonra hala pin gelmediyse 3. yü kesinlikle istmeniz gerekir;

Adsense anasayfasından > Ödeme görüntüle > Alacaklı Profili 'ne girip aşağıdaki gibi ekran görüntüsü alıyoruz ve burdan gerekli bilgileri girip gönderiyoruz.

(NOT: Sarı bölgeleri sansürlemeden gönderiyoruz tabiki ben forum için sansürledim.)

"Bende deneme amaçlı gönderdim sonuçta ne olabilirdiki en fazla bana ek 3 ay verebilirlerdi adımın ve adresimin geçmesi lazımdı ve resmi belge olmalıydı Türk zekasıyla düz mantık hayat kurtarır mantığıyla gönderdim kabul oldu;D"

Kljy8b.png

Sonuç 5 dk sonra (tabiki bu durum 48 saatte sürebilir) işlem tamam;D

KnMgvR.png

Neden bu şekilde yapmak mantıklı?

Resim Google ın kendisinden ve hile hurda yok yani bize sorun çıkarması için sebep yok
....

Yapan/Yapamayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...

Gönderdim gitti @ozakin70

---------- Mesaj saat 04:17:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:14:40 civarında gönderildi. ----------

Hemen geldi valla sagol hocam

Olaya Bak ya 2 dk sürmeden onayladılar eyw dostum bir sıkıntı çıkmaz demi sonradan.
Birde ben bankayıda onayladıktan sonra ne zaman ödeme yaparlar bir dahaki ay mı yoksa yatırdıktan sonramı
denedim ve cevap 5dk bile sürmedi

17:33 (0 dakika önce)
Tesekkur Hocam Aynen dediyiniz gibi Yaptim 1 dk bile cekmedi onaylanmasi Tesekkurler :)
hıc umıdım yoktu ama 3 dakıak cekmedı saoalsun alla hrazı olsun :D

hocam onaylandi gece gece :D yilin konusu secilsin bence

3-4 Saat önce denedim ve şimdi baktım mail gelmiş. Onaylamışlar hesabımı. Teşekkür ederim.

Kimlik göndermek çok daha basit bence. Neyden korkuyorsunuz ki? :)

İllaki 3 pin isteme hakkımızı doldurmak zorunda mıyız? Yoksa 1.yi istedikten sonra da yapabilir miyiz?

Kimlik göndermek çok daha basit bence. Neyden korkuyorsunuz ki? :)

düşüncene saygı duyarım sende bizimkine duy;D bu arada ekran alıntısı yapmak daha kolay dostum ekran alıntıcısı aracı ile

---------- Mesaj saat 00:25:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:24:58 civarında gönderildi. ----------

İllaki 3 pin isteme hakkımızı doldurmak zorunda mıyız? Yoksa 1.yi istedikten sonra da yapabilir miyiz?

eğer 3. istemeden gönderirsen bu formu 3 ay uzatma alırsın onaylanmaz buyüzden 3. yü istemek şat

Komedi resmen bunu onaylamaları ilginç gerçekten.

Ko medi resmen bunu onaylamaları ilginç gerçekten.

bende deneme amaçlı gönderdim sonuçta ne olabilirdiki en fazla bana ek 3 ay verebilirlerdi adımın ve adresimin geçmesi lazımdı ve resmi olmalıydı Türk zekasıyla düz mantık hayat kurtarır mantığıyla gönderdim kabul oldu:D:D;D

ben de hep bunu yapıyorum da merak ettiğim bişey var, ilkini extre ile onaylattım, 2.sini adres değiştirerek farklı adrese onaylatıcam, diğer adsense'lerim için de

Öğrenci Kimliği
Ehliyet
Normal Kimlik
vs vs

versem ve ayrı ayrı onaylatsam olur mu sizde ya da deneyen var mı ? :D

Kimlik yollarken tc no seri no kapatıp yollıyabilirsiniz korkuyorsanız denendi onaylandı :D

arkadaş boş kağıt atsan kabul ediyorlar ben mesela e devletten öğeyi denetle yapıp değiştirip ss alıp atıyorum

Bu arada sizlere büyük bi tiyo vereyim iyi dinleyin 1. pin yola çıktı kimlik atın küçük bir ihtimal kabul oluyor. 2. pin yola çıktı yine kimlik atın büyük bir ihtimal kabul oluyor 3. pin yola çıktı bir daha atın kesin kabul oluyor.
dediğim gibi e devletten sahte sahte isimler için kimlik oluşturabilirsiniz banka hesabı ve isim aynı olmak zorunda değil. teli sallayın adresi sallayın ismi sallayın her türlü o adsenseyi pinletirsiniz.

---------- Mesaj saat 00:50:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:49:30 civarında gönderildi. ----------

Kimlik yollarken tc no seri no kapatıp yollıyabilirsiniz korkuyorsanız denendi onaylandı :D

aynen kapat at yine bişey olmuyor ön arkaya gerekte yok sadece önü atın dediğim gibi bazen boş sayfayı kabul ediyorlar.

Paylasim icin tesekkürler. Bence bu tarz konulari misafir üyelere kapatmak gerekiyor.

benım adres almanya gözukuyodu 1. pını yollamıslar tabıkı adres yanlıs gırıldıgı ıcın gelmıcektır. 2. ve 3. pını mecburen bekleyıp bu yontemı denıcem arkadasım elıne emegıne saglık.

Olaya Bak ya :) 2 dk sürmeden onayladılar :) eyw dostum bir sıkıntı çıkmaz demi sonradan.
Birde ben bankayıda onayladıktan sonra ne zaman ödeme yaparlar bir dahaki ay mı yoksa yatırdıktan sonramı

7394incip4460949.png

arkadaş boş kağıt atsan kabul ediyorlar ben mesela e devletten öğeyi denetle yapıp değiştirip ss alıp atıyorum

Bu arada sizlere büyük bi tiyo vereyim iyi dinleyin 1. pin yola çıktı kimlik atın küçük bir ihtimal kabul oluyor. 2. pin yola çıktı yine kimlik atın büyük bir ihtimal kabul oluyor 3. pin yola çıktı bir daha atın kesin kabul oluyor.
dediğim gibi e devletten sahte sahte isimler için kimlik oluşturabilirsiniz banka hesabı ve isim aynı olmak zorunda değil. teli sallayın adresi sallayın ismi sallayın her türlü o adsenseyi pinletirsiniz.

---------- Mesaj saat 00:50:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:49:30 civarında gönderildi. ----------

aynen kapat at yine bişey olmuyor ön arkaya gerekte yok sadece önü atın dediğim gibi bazen boş sayfayı kabul ediyorlar.

emektar kardes senn dedıgın tıyoyu denıcem daha 1. pın yenı yola cıkmısken ben de kımlık yolladım bakalım nolcak :D

hocam benim şuanki hesap ablamın üstüne ben daha önce site adsenseden ödeme aldım şimdi şuanki adsenseye benim kartla ödeme alabilirmiyim site adsenseden ödeme aldıgm kartla

Olaya Bak ya :) 2 dk sürmeden onayladılar :) eyw dostum bir sıkıntı çıkmaz demi sonradan.

7394incip4460949.png

Hocam kan kere pin istediniz şu ana kadar ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri