@Serk@nYT Bu konu ytpara nın 1. yılını doldurması şerefine olsun..
"Bu yöntemi kullanmak için 3. pinin istenmiş olması lazım"
Merhaba arkadaşlar konuyu sıcağı sıcağına yazayım dedim.Yaklaşık üç aydır pin bekliyordum.
Biliyorsunuz ki kimlik veya fatura kopyası ile pin sorununu halledebiliyorduk ama bağzılarımız kimlik gönderme taraftarı değil ki bende öyleyim.
Şimdi siz bunlarıda yapmadan nasıl pin sorununu çözebileceğimizi anlatıyorum.
* 1. , 2. ve 3. pinimizi istedikten sonra hala pin gelmediyse 3. yü kesinlikle istmeniz gerekir;
Adsense anasayfasından > Ödeme görüntüle > Alacaklı Profili 'ne girip aşağıdaki gibi ekran görüntüsü alıyoruz ve burdan gerekli bilgileri girip gönderiyoruz.
(NOT: Sarı bölgeleri sansürlemeden gönderiyoruz tabiki ben forum için sansürledim.)
"Bende deneme amaçlı gönderdim sonuçta ne olabilirdiki en fazla bana ek 3 ay verebilirlerdi adımın ve adresimin geçmesi lazımdı ve resmi belge olmalıydı Türk zekasıyla düz mantık hayat kurtarır mantığıyla gönderdim kabul oldu;D"
Sonuç 5 dk sonra (tabiki bu durum 48 saatte sürebilir) işlem tamam;D
Neden bu şekilde yapmak mantıklı?
Resim Google ın kendisinden ve hile hurda yok yani bize sorun çıkarması için sebep yok....
Yapan/Yapamayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...
"Bu yöntemi kullanmak için 3. pinin istenmiş olması lazım"
Merhaba arkadaşlar konuyu sıcağı sıcağına yazayım dedim.Yaklaşık üç aydır pin bekliyordum.
Biliyorsunuz ki kimlik veya fatura kopyası ile pin sorununu halledebiliyorduk ama bağzılarımız kimlik gönderme taraftarı değil ki bende öyleyim.
Şimdi siz bunlarıda yapmadan nasıl pin sorununu çözebileceğimizi anlatıyorum.
* 1. , 2. ve 3. pinimizi istedikten sonra hala pin gelmediyse 3. yü kesinlikle istmeniz gerekir;
Adsense anasayfasından > Ödeme görüntüle > Alacaklı Profili 'ne girip aşağıdaki gibi ekran görüntüsü alıyoruz ve burdan gerekli bilgileri girip gönderiyoruz.
(NOT: Sarı bölgeleri sansürlemeden gönderiyoruz tabiki ben forum için sansürledim.)
"Bende deneme amaçlı gönderdim sonuçta ne olabilirdiki en fazla bana ek 3 ay verebilirlerdi adımın ve adresimin geçmesi lazımdı ve resmi belge olmalıydı Türk zekasıyla düz mantık hayat kurtarır mantığıyla gönderdim kabul oldu;D"
Sonuç 5 dk sonra (tabiki bu durum 48 saatte sürebilir) işlem tamam;D
Neden bu şekilde yapmak mantıklı?
Resim Google ın kendisinden ve hile hurda yok yani bize sorun çıkarması için sebep yok....
Yapan/Yapamayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...
Gönderdim gitti @ozakin70
---------- Mesaj saat 04:17:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:14:40 civarında gönderildi. ----------
Hemen geldi valla sagol hocam
Olaya Bak ya 2 dk sürmeden onayladılar eyw dostum bir sıkıntı çıkmaz demi sonradan.
Birde ben bankayıda onayladıktan sonra ne zaman ödeme yaparlar bir dahaki ay mı yoksa yatırdıktan sonramı
denedim ve cevap 5dk bile sürmedi
17:33 (0 dakika önce)
Tesekkur Hocam Aynen dediyiniz gibi Yaptim 1 dk bile cekmedi onaylanmasi Tesekkurler![]()
hıc umıdım yoktu ama 3 dakıak cekmedı saoalsun alla hrazı olsun![]()
hocam onaylandi gece geceyilin konusu secilsin bence
3-4 Saat önce denedim ve şimdi baktım mail gelmiş. Onaylamışlar hesabımı. Teşekkür ederim.