Pini Kimlik Kullanmadan Onaylatma [RESİMLİ]

• Kullanıcı ozakin70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Arkadaslar bir adsense'e cevap olarak pin gonderim suresinin 3 ay daha uzatildigini soylemisler. Sanirim daha 2. pini istemisim o yuzden boyle oldu. Simdi 3 ay sonraya mi kaldi onay isi yoksa 3. pini istedikten sonra ayni sekilde tekrar onaylatma sansim var midir?

3. Pinden sonra aynı teknik hocam.

mobil mesaj

Ek olarak geçenlerde 3 pin için screen attım o gece onaylanmadi. Ertesi gün tekrar attım 10 dk içinde onaylandı.

mobil mesaj

Normalde bu islemi yaptiktan sonra hemen onay maili gelirdi. Bugun kimlik dogrulamasi yaptim, aradan saatler gecmesine ragmen bir cevap yok :(

3. pin i istedim ve anlatılanları yaptım hesap onaylandı teşekkürler :)

3. pini istemek üzereyim ben de deneyeyim yöntemi olur inş

[MENTION=12095]ozakin70[/MENTION] [MENTION=12997]exceLLency[/MENTION] bu yöntemle onaylayıp uzun süredir adsense kullanan varmı arkadaşlar aranızda? ilerde sıkıntı çıkarmaz dimi bir arkadaşın pin gelmek bilmedide böyle onaylıcaz?

[MENTION=12095]ozakin70[/MENTION] [MENTION=12997]exceLLency[/MENTION] bu yöntemle onaylayıp uzun süredir adsense kullanan varmı arkadaşlar aranızda? ilerde sıkıntı çıkarmaz dimi bir arkadaşın pin gelmek bilmedide böyle onaylıcaz?
Uzun süredir kullanıyorum

mobil mesaj

Ve sonunda bayram bayram bunu deniyorum. İnşallah hemen onaylanır.

Düzeltme:An itibariyle onayladılar. 5 dakika geçmedi resmen ya.Sağolun.

Son düzenleme:
Benim bir daha önceki adsensem banlandı banlanan hesaba girdiğim banka bilgilerini yeni adsenseme girsem bir sorun çıkar mı yada ne gibi öneri sunabilirsiniz

aynı ibandan anında banlarlar

yeni banka hesabı bağla

ozaman yeni hesap açmak lazım en garanti iş teşekkürler

yeni hesap yerine mesela x bankada hesabımız var ona alt hesap acabiliorz sanırım ordada farklı iban verir değilmi böylelikle kullanabiliriz sanırım bilgisi olan varmı

Hocam benim pin yola çıktı.Bu şekilde yaptık onayladılar diyelim.Daha sonra pin gelirse ne yapacağız.Pin girmek için bildiri duruyormu hesapta.Gelen pini girebiliyormuyuz yani.Nasıl olacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri