Pini Kimlik Kullanmadan Onaylatma [RESİMLİ]

• Kullanıcı ozakin70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Bu şekilde son zamanlarda onaylatan oldu mu acaba 3 hafta oldu ama hala beklemedeyiz..

bekliyorum bakalım 22 gün oldu tekrar göndersem mi diye düşünüyorum

22 gün oldusa gönder ben gönderdim 2 gün oldu otomatik mail gelmedi daha bakalım bekliyoruz onaylanması onaylancak sanırsam otomatik mail gelmedğie göre

Beyler benden söylemesi artık otomatik mail falan hikaye bu yöntem çalışmıyor. Millet 3 hafta olmuş hala cevap bekliyor ben de aynı şekilde 1 hafta oldu hala gelmedi cevap falan otomatik gönderip duruyorlar . En son İkamegah gönderdim ama ona otomatik cevap falan gelmedi ondan ümitliyim bakalım

---------- Spam Engelliyici 16:57 ---------- Önceki Mesaj 16:56 ----------

https://02790386853376714463.google...ZurFuz_KoJDihXA6pI2AGavWbV_Ucfb2o-Nt8z9MhflLw Ptpmatik mesajda bu ama ne arayan çıkıyor ne soran

Daha önceki tüm pin'lerimi adrese gelenlerle onaylatmıştım.
Ama son hesabımınkiler gelmedi.

Yöntemi akşam üzeri uyguladım.
Bir saat sonra onaylandı yazısı geldi.

Paylaşımı yapan arkadaşa teşekkürler.

hocam 3. pini istedikten sonra 21 gün veya 4 hafta gibi bir süre bekledin mi ? yoksa bu süreyi beklemedende onaylarlarmı?

2 gün önce 3. pini istedim ondan 6 saat sonra kimlik ve pin isteme sayfasının fotosunu çekip yolladım 5 dk da onayladılar.

2 gün önce 3. pini istedim ondan 6 saat sonra kimlik ve pin isteme sayfasının fotosunu çekip yolladım 5 dk da onayladılar.

pin isteme sayfası dediğiniz pin onaylanması için form başvurusu yaptığımız sayfa dimi hocam alacaklı profili değil yani. birde kimlik arkalı önlümü hocam ?

pin isteme sayfası dediğiniz pin onaylanması için form başvurusu yaptığımız sayfa dimi hocam alacaklı profili değil yani. birde kimlik arkalı önlümü hocam ?

Pin isteme sayfası burası oluyor. Bunun ekran görüntüsünü aldım aynı görüntünü altına da kendi kimliğimin önlü arkalı fotosunu ekleyip yolladım 5 dk içinde onaylandı. (Pin sayfasındaki isim ile kimlik üstündeki isim aynı olmalı yoksa onaylamıyorlar)

arkadaşlar dün akşam bu yöntem ile doğrulama istedim 2 dakika sonra onaylandı. Benim aylar önceden kalan ödemem var nezaman hesabıma yatar. hesap tanımladım. 600 tl eşik yaptım 700 tl para var yatarmı hepsi teşekkürler

ekran görüntüsünü nereye yolluyoruz arkadaşlar 4 ay önce yapmıştım yollama yeri vardı şuan soruları yanıtlıyorum dosya yollama yeri gelmiyor

bende attım adsense görüntüsü ile kimlik resmi benim neden onaylanmadı 30 dkdır.hereks 5 dk 2 dk diyor :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri