Pinli adsense alinir !

mustafa9516

Kayıtlı Üye
Ozelden mesaj yoluyla veya skype: aditiky ulasabilirsiniz

Pinli adsense alınacaktır . Ödeme alınmış olması tercihimdir. Yeni üye olduğum için konu açamıyorum. Lütfen pinli uygun fiyata adsense satanlar irtibara geçsin.

Facebook sayfası ile takas düşünürseniz 75K - 100K arası yabancı ağırlıklı çok aktif sayfamla takas yapabilirim.

Pinli adsense alınacaktır . Ödeme alınmış olması tercihimdir. Yeni üye olduğum için konu açamıyorum. Lütfen pinli uygun fiyata adsense satanlar irtibara geçsin.

Facebook sayfası ile takas düşünürseniz 75K - 100K arası yabancı ağırlıklı çok aktif sayfamla takas yapabilirim.

İlgilenirseniz 117K yabancı facebook aktif sayfa ile takas yapabiliriz ?

Hocam yanlış anlamayın ama forumda 2 mesajınız var ve ikisinde de pinli Adsense hesabı istemişsiniz. Teklif olarak Facebook sayfası ile pinli Adsense'yi takas yapmayı söylemişsiniz fakat bu belirlediğiniz sayfa veya sayfalardan birisi 75-100k diğeri 117k olarak belirtmişsiniz. 2 adet mi sayfanız var nedir?

Beni açığa kavuşturursanız sevinirim.

Hocam yanlış anlamayın ama forumda 2 mesajınız var ve ikisinde de pinli Adsense hesabı istemişsiniz. Teklif olarak Facebook sayfası ile pinli Adsense'yi takas yapmayı söylemişsiniz fakat bu belirlediğiniz sayfa veya sayfalardan birisi 75-100k diğeri 117k olarak belirtmişsiniz. 2 adet mi sayfanız var nedir?

Beni açığa kavuşturursanız sevinirim.

Merhaba birçok sayfam mevcut aslında sayfalarım yabancı ve aktif zaten bu nedenle banlanan adsensimin yerine bir adsense arama ihtiyacı duydum. 117k lık sayfamı o iş için sundum. Zaten sayfanın değeri 600 tl diye. Zaten r10 da satısta olan sayfalarım. Pinli adsense gerekliği için bu siteye üye oldum.

Takas yapma olayını gördüğün için bu sekilde takası sundum. Evet bu sitede pek bir geçmişim yok ama r10 bilgilerimi verebilirim.

Merhaba birçok sayfam mevcut aslında sayfalarım yabancı ve aktif zaten bu nedenle banlanan adsensimin yerine bir adsense arama ihtiyacı duydum. 117k lık sayfamı o iş için sundum. Zaten sayfanın değeri 600 tl diye. Zaten r10 da satısta olan sayfalarım. Pinli adsense gerekliği için bu siteye üye oldum.

Takas yapma olayını gördüğün için bu sekilde takası sundum. Evet bu sitede pek bir geçmişim yok ama r10 bilgilerimi verebilirim.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim, sayfaların linkini veya uygun görmüyorsanız ne üzerine olduğunu söyler misiniz benimde 2 adet Adsensem var takas düşünebilirim.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim, sayfaların linkini veya uygun görmüyorsanız ne üzerine olduğunu söyler misiniz benimde 2 adet Adsensem var takas düşünebilirim.

Link paylasma sınırı var blogda malesef paylasamadım.
Jason Statham fan sayfası 119K olmus.
Expendables 3 - usa sayfasıda 75k civarında.

fb . com / jasonstathamfanof

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri