Hasnicktir
Yasaklanmış
- Web sitesi
- cepportal.blogspot.com
Merhaba arkadaşlar;
Kesinleşmiş kazancı 39,08 TL olan pinli adsenseyi satıyorum.
Adsenseye bağlı gmailde açılmış kanal yoktur. Başka kanal bağlı değil 1 tane bağlı idi onuda az evvel kaldırdım.
Hiçbir şekilde sorunu yoktur zaten 2013 aralık ayında açıldı ve yeni onaylandı.
Peki neden satıyorum? Partner çalıştığım için kenarda pinli adsensem boşuna yatmasını istemedim.
Başka konularda tek fiyat yalnız adsense fiyatına 170 lira biçmiş arkadaşlar ama ben indirim yapıp içindeki 40 lirayla beraber 170 lira diyorum yani adsense 130 liraya geliyor.
Lütfen alıcılar konu altında temasa geçsin, onun haricinde adsenseme güveniyorum. Herhangi bir sıkıntı olması durumunda altını çiziyiorum sıkıntı durumunda gerekçesi izah edilerek parayı iade ederim.
İlgilenen olursa twitter hesabıda satılık 9k TIKLA
Twitter içinde uygun gördüğüm fiyat: 35 liradır.
Ödeme şekli PAYPAL
Teşekkür ederim. İyi akşamlar
Kesinleşmiş kazancı 39,08 TL olan pinli adsenseyi satıyorum.
Adsenseye bağlı gmailde açılmış kanal yoktur. Başka kanal bağlı değil 1 tane bağlı idi onuda az evvel kaldırdım.
Hiçbir şekilde sorunu yoktur zaten 2013 aralık ayında açıldı ve yeni onaylandı.
Peki neden satıyorum? Partner çalıştığım için kenarda pinli adsensem boşuna yatmasını istemedim.
Başka konularda tek fiyat yalnız adsense fiyatına 170 lira biçmiş arkadaşlar ama ben indirim yapıp içindeki 40 lirayla beraber 170 lira diyorum yani adsense 130 liraya geliyor.
Lütfen alıcılar konu altında temasa geçsin, onun haricinde adsenseme güveniyorum. Herhangi bir sıkıntı olması durumunda altını çiziyiorum sıkıntı durumunda gerekçesi izah edilerek parayı iade ederim.
İlgilenen olursa twitter hesabıda satılık 9k TIKLA
Twitter içinde uygun gördüğüm fiyat: 35 liradır.
Ödeme şekli PAYPAL
Teşekkür ederim. İyi akşamlar