pinli adsense satis hakkinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 ay sonra 1 adsense içinde beni yaz hocam.

1 adsense icin benide yazin hazir oldugu an alabilirim

Tapatalk

Bende alabilirim.Hazır olduğunda.Beni de yazın.

Hocam satisa nezaman basliyorsunuz kismetse?

Tapatalk

Sanirim mayista ilk seferi cikartirim çünkü zaman ici de olan bir sey olduğundan

---------- Spam Engelliyici 09:31 ---------- Önceki Mesaj 09:29 ----------

1 ay sonra 1 adsense içinde beni yaz hocam.

İsminizi yazabilirim hocam ama su anda yeni basladigimdan kesinleşmesi bor ay surucek saten ama derseniz isim acele elimde kendim için ayirdigim bir tane var size ulastiririm PM atin konusalim ama bir tane var bilginiz olsun

---------- Spam Engelliyici 09:33 ---------- Önceki Mesaj 09:31 ----------

Arkadaşlar su anda isimlerinizi aliyorum bu fiyatta
Yani 100 TL de ( içindeki miktara gore ufak fiyat artislari olabilir )
30 kişinin ismini yazicam piyasayi bozmamak için ilerleyen zamanda fiyat değişikliği olucaktir bir nevi kampanya su anda yaptimiz

Sanirim mayista ilk seferi cikartirim çünkü zaman ici de olan bir sey olduğundan

---------- Spam Engelliyici 09:31 ---------- Önceki Mesaj 09:29 ----------

İsminizi yazabilirim hocam ama su anda yeni basladigimdan kesinleşmesi bor ay surucek saten ama derseniz isim acele elimde kendim için ayirdigim bir tane var size ulastiririm PM atin konusalim ama bir tane var bilginiz olsun

Elimde adsense var zaten hocam aciliyeti yok yani teşekkür ederim, ismimi yaz ilk gelenlerden bir tanesini alayım. Teşekkürler.

hocam 2 adet için ön siparişe ekle beni kesin alacağım.

Arkadaslar 100 TL fiyatindaki adsenselerden su anda
15 tane daha var sonra fiyatimiz 150 olucsktir

2 tane rezerve etme şansınız var mı hocam?

arkadaslar belirttigim üzere indirimli siparislerim bitti ama bunu belirtmedigim için aynı fiyatı uyguluycam ama sadece içindeki olan kesinlesen para eklenicek o kadar oda max 40 tl olur su andan itibaren 150 tl dir arkadaslar içinde +20 tl olursa tabiki ona gore artıs olucaktır
iyi forumlar çok ozur diliyorum diger almak isteyen arkadaslar için

Bilgilendirmek amaçlı ;

Öncelikle merhabalar arkadaşlar konuyu acma amaçım fikir sahibi olmak veya bilgilenmekti ilk basta saten belirttim mesajlarımla tüm sipariş veren arkadaşları bilgilendirmek için
-ARKADAŞLAR HESAPLARINIZ HAZIR HALE KESİN GELDİGİ TARİH 15 MAYISTIR
HERŞEY SIFIRDAN OLDUGU İÇİN

degerli arkadaşlarımdan çok özür diliyorum zamanım vakitim yok diyen arkadaşlar olursa belirtmesini istiyorum tekrar tekrar tum forumdan ve degerli arkadaslarımdan ozur diliyorum
Degerli arkadaslarım isterseniz tum siparişleri su anda iptal edeyim ama duzenlememe çalışmama devam edeyim adsense hesapları tam kuruldugu zamanda size ulasıyım veya adsense pazarında satışda direk size vereyim siz nasıl uygun gorurseniz
not : boyle bir karar almamda kurslarımın ve çalışmalarımın baslamasından dolayıdır universiteye hazırlanıyorum ve kurslarım derslerim basladı
bazı arkadaşlarımada iletmişimdir forumdan zorluk cektigimi ve sorumluluk aldıgımı ve yetiştiremiyecegim korkusuyla uykularımın kactigını
benim babam 35 yıldır ticaretle ugrasan bir kimse , ve bana bu gune kadar ogrettigi herseyi kavradım ama zorlandıgım ve korktuhum için bu durumdayım cok ozur diliyorm iyi niyetinize sıgındım

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri