Pinsiz 1 yıllık içinde 100 TL olan adsense satılıktır

FlowJS

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar elimde 1 yıllık adsense hesabı var içinde 100TL vardır
pin daha gelmemiştir pin isteme hakkı vardır pin isteyebilirsiniz adresi değiştirip
adsense için istetiğim fiyat 200 TL dir ödemeyi paypal sanş oyunları ile alıyorum ..

ADSENSE FİYATI : 200TL
ÖDEME YOLLARI : PayPal , sanş oyunları

isim daha girilmemiştir :

Merhaba arkadaşlar elimde 1 yıllık adsense hesabı var içinde 100TL vardır
pin daha gelmemiştir pin isteme hakkı vardır pin isteyebilirsiniz adresi değiştirip
adsense için istetiğim fiyat 180 TL dir ödemeyi paypal sanş oyunları ile alıyorum

isim daha girilmemiştir :

Hocam 1 yıllık bi adsense'in 100 kere kimlik doğrulaması geliyor neden dogrulamadın?

Hayır 2.ci istemedim

---------- Mesaj saat 19:48:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:24:08 civarında gönderildi. ----------

Güncel

Kardeşim benim ayarlara gir 2.yi iste 20 gün sonra 3.'ü ister istemez kimlikle dogrulatırsın ve 2 katı paraya satarsın.Acele etmessen tabi.

hocam adsenseyi aldık diyelim farklı bir gamile taşıdık pini istedik gelmedi kimlikle doğrulama işini nasıl yapaçagız yeni taşıdığımız gamail bilgilerlemi yoksa sizin kimlik bilgilerinizlemi teşekkürler

hocam adsenseyi aldık diyelim farklı bir gamile taşıdık pini istedik gelmedi kimlikle doğrulama işini nasıl yapaçagız yeni taşıdığımız gamail bilgilerlemi yoksa sizin kimlik bilgilerinizlemi teşekkürler

Hocam ben gösteririm nasıl olduğunu :) daha isim girilmemiştir kendi isminiz ile girersiniz kimlik ile onaylatabilirsiniz

Hocam ben gösteririm nasıl olduğunu :) daha isim girilmemiştir kendi isminiz ile girersiniz kimlik ile onaylatabilirsiniz

ozaman başvuru yaparken kulladığınız isim soyisim ve bilgiler pasif kalıyor adsensenin panelinden girmiş olduğumuz bilgiler aktif oluyor anladığım kadarıyla

ozaman başvuru yaparken kulladığınız isim soyisim ve bilgiler pasif kalıyor adsensenin panelinden girmiş olduğumuz bilgiler aktif oluyor anladığım kadarıyla

Hocam nasıl aldığımı hatırlamıyorum 1 yıl önce açmıştım arşiv de buldum :)
adsenseye girdiğimde isim yazmıyordu..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri