son 2 gündür işletme hesabında analizleri gör dediğim zaman önce 1 saniye ekran görünüyo sonra beyaz ekran çıkıyor karşıma sürekli. 4 farklı tarayıcıdan denedim aynı sorun yaşanıyor. başka hesap girip onun analizlerine baktım o açılıyor. sadece aktif hesabımda açılmıyor. daha önceden de beyaz ekran geliyodu bazen ama sonra düzeliyor ve açılıyodu. şimdi dünden beri beyaz ekran geliyo sadece. benzer sorun yaşayan olmuş mu diye baktığımda bi kişi r10 da konu açmış, insanlar o hesap patlamış geçmiş olsun yakında uçar vs demiş ama adam sonrasında hiç bi sorun yok bi eklentiden kaynaklıymış onu kapatınca düzeldi diye yeni post girmiş. benim sorun eklentiden kaynaklı değil zira diğer tarayıcılarda açılması lazımdı öyle olsaydı.
shadow ban yok source tan bakınca pinler çıkıyor
antivirüs ve defender kapatıp denedim değişen bi şey olmadı.
benzer sorunu yaşamış olan var mı yahut ne düşünüyorsunuz bu durumla ilgili? nasıl çözülür, geçici midir vs?
şimdi içerikleri pinterestten çekip manuel olarak siteye eklediğim ve pinlediğim için pintereste mail atmak da istemiyorum. eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmamak adına. ne önerirsiniz?
ekran böyle

---------- Spam Engelliyici 13:52 ---------- Önceki Mesaj 13:44 ----------
ayrıca bi sıkıntım daha var.
işletme hesabımın olduğu pinterest hesabımı asla tek başına açamıyorum. şöyle ki;
1. mailimin adı : A olsun.
işletme mailimin adı : B olsun
ben asla B mailini girerek işletme hesabıma ulaşamıyorum.
A mailimle pintereste giriyorum. ardından şu kısımdan;

alttakini seçip öyle hesabıma ulaşabiliyorum.
hesaba ulaşıp ayarlardan maili değiştim. ardından o maille sıfırdan giriş yaptım ama bu işletme hesabı çıkmıyor karşıma, o maile özel kendi bi hesap oluşturuyor içi boş. bunu bana göstermiyor. buna girmem için mutlaka " A " mailine girmem gerek.
sorun da bu zaten. telefondan ne mobil uygulamasıyla ne web üzerinden açamıyorum işletme hesabımı. çünkü A mailini girdiğimde sadece boş hesabı gösteriyor. web deki gibi alt seçenekten işletmeye geçme kısmı yok.
direkt işletmenin maili yazınca da yine boş hesap çıkarıyor. kısacası telefondan işletme mailime ulaşmam mümkün olmuyor. olsa bi de orda denicektim açılıyor mu analitik diye ama deneyemedim. giriş yapılmıyor.
bu konuyla ilgili tavsiyeleri de almak isterim. bilgisi, fikri olanlardan.
shadow ban yok source tan bakınca pinler çıkıyor
antivirüs ve defender kapatıp denedim değişen bi şey olmadı.
benzer sorunu yaşamış olan var mı yahut ne düşünüyorsunuz bu durumla ilgili? nasıl çözülür, geçici midir vs?
şimdi içerikleri pinterestten çekip manuel olarak siteye eklediğim ve pinlediğim için pintereste mail atmak da istemiyorum. eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmamak adına. ne önerirsiniz?
ekran böyle

---------- Spam Engelliyici 13:52 ---------- Önceki Mesaj 13:44 ----------
ayrıca bi sıkıntım daha var.
işletme hesabımın olduğu pinterest hesabımı asla tek başına açamıyorum. şöyle ki;
1. mailimin adı : A olsun.
işletme mailimin adı : B olsun
ben asla B mailini girerek işletme hesabıma ulaşamıyorum.
A mailimle pintereste giriyorum. ardından şu kısımdan;

alttakini seçip öyle hesabıma ulaşabiliyorum.
hesaba ulaşıp ayarlardan maili değiştim. ardından o maille sıfırdan giriş yaptım ama bu işletme hesabı çıkmıyor karşıma, o maile özel kendi bi hesap oluşturuyor içi boş. bunu bana göstermiyor. buna girmem için mutlaka " A " mailine girmem gerek.
sorun da bu zaten. telefondan ne mobil uygulamasıyla ne web üzerinden açamıyorum işletme hesabımı. çünkü A mailini girdiğimde sadece boş hesabı gösteriyor. web deki gibi alt seçenekten işletmeye geçme kısmı yok.
direkt işletmenin maili yazınca da yine boş hesap çıkarıyor. kısacası telefondan işletme mailime ulaşmam mümkün olmuyor. olsa bi de orda denicektim açılıyor mu analitik diye ama deneyemedim. giriş yapılmıyor.
bu konuyla ilgili tavsiyeleri de almak isterim. bilgisi, fikri olanlardan.