Pinterest Eğitim Seti 30 Günde Kazanç Garantili Olmaz İse %100 İade Sizde Kazanın

Hocam 1 adet domainimize google web adsenseye basvuru yapsak kabul oldu diyelim.Bu web adsense kodunu bedava hostinglerden baska siteler açıp onlarada ekleyebiliyrmuyuz.Yani bir adsense reklam kodunu 100 farklı siteye ekleyebilirmiyiz ?

hizmet alan var mı? konuda son durumları paylaşırsa yeni girme düşüncesi olanlar için fikir oluşturacaktır.

Hocam 1 adet domainimize google web adsenseye basvuru yapsak kabul oldu diyelim.Bu web adsense kodunu bedava hostinglerden baska siteler açıp onlarada ekleyebiliyrmuyuz.Yani bir adsense reklam kodunu 100 farklı siteye ekleyebilirmiyiz ?

Hayır ama subdomain açıp ekleyebilirsiniz. Örneğin xxx.com siteyi onaylattınız 1.xxx.com 2.xxx.com şeklinde subdomain açıp ekleyebilirsiniz. xxx.com değilde xxx1.com domainine eklemek isterseniz xxx1.com domaininide onaylatmanız gerekiyor.

Kurulumlar devam etmektedir kazanmak için geç kalmayın..

1 milyonu geçen hesaplarım genelde shadow ban yiyor bunun , için ufak tefek de olsa ücretli ücretsiz yardımınızı alabilirim eğer bilginiz var ise bu konuda
Hocam ben bu konuda yeniyimde bilmediğimden soruyorum shadow ban ne oluyor?

Hocam ben bu konuda yeniyimde bilmediğimden soruyorum shadow ban ne oluyor?

sanırım dışarıdan baktıgında hiçbi sorun yok,içerikleri filan ekleyebiliyorsun siteden pintereste.ama ekledigin resme tıkladıklarında sitene gitmeleri gerekirken,gidemiyorlar.

sanırım dışarıdan baktıgında hiçbi sorun yok,içerikleri filan ekleyebiliyorsun siteden pintereste.ama ekledigin resme tıkladıklarında sitene gitmeleri gerekirken,gidemiyorlar.
Eskiden öyleydi hocam. Artık oda değişti.

Baktığında hiçbir sorun yok, içerikleri filan ekleyebiliyorsun, tıkladığında sitene de girebiliyorsun ama bu seferde ziyaretçi yok

Hocam adsense ban hangi durumlarda olur risk varmi o konudada bilgilendirirseniz.

Ya hocam alırım almasına da kesin olacağını bilsem.. En azından geri dönüşleri bir görsem olumlu olumsuz, bir de kaygım şu, hani ben bunu aldıktan sonra sistemin patlaması.
Valla ben bunu aldıktan sonra sistemin patlaması diye diye bi 3-5 ay daha geçer :D
Hocam adsense ban hangi durumlarda olur risk varmi o konudada bilgilendirirseniz.

risk her zaman var hocam

Çok merak ediyorum ama şu aralar biraz sıkışığım durum düzelirse hizmeti almak isterim.
Elimde 9 senelik 6 senelik domainler var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri