Pinterest Eğitim Seti Şimdi Sizlerle

Herkese merhabalar Pinterest eğitim setimi sizler için hazır hale getirmiş bulunmaktayım.
Eğitim setini aldığınızda sitelerinizi oluşturup para kazanır hale getiriyorsunuz.Sistem tamamen otomatik çalışmaktadır.
Anlatımları kısa öz anlaşılır şekilde gerekli yerlerde resimler kullanarak yapmış bulunmaktayım.
Eğitimi aldıktan sonra takıldığınız noktalarda destek sağlamaktayım.Eğitim setinde bulunanlar.

1-Domain nedir?
2-Host nedir?
3-Domain ve host nasıl alınır?
4-Sub domain nedir?
5-Pinterest nedir?
6-Pinterest ile nasıl para kazanılır?
7-Wordpress nasıl kurulur?
8-Pinterest hesabı nasıl açılır?
9-Pinterest kategorisi nasıl seçilir?
10-Sitemize tema yüklenmesi ve ayarları
11-Sitede kategori açma
12-Pinterest automatic eklentisi kurulumu ve ayarları
13-Wordpres automatic eklentisi ve kurulumu
14-Resim kaydetmeme Eklentisi kurulumu
15-Reklam eklentisi ve ayarları(REKLAM YERLEŞİMİ)
16-Shadow ban nedir nasıl kontrol edilir?
17-Çerezlere nasıl dikkat ederiz?
18-Ne kadar sürede kazanmaya başlarım?
NOT:Eğitimi satın alanlar eğitimi hiç bir yerde paylaşmamayı kabul etmiş sayılırlar.Aynı zamanda eğitimin satışını keslinlikle yapmak yasaktır.

Bu şekilde başlıklar halindedir.Şimdiden eğitim alan,almayan herkese bol kazançlar diliyorum

ÜCRET:200 TLDİR.
Referans yoktur.
İLETİŞİM:SKYPE:sebualmail Veya özelmesaj ile ulaşabilirsiniz.​

Bunlar en basit şeyler.
Bunları diyelm bir aldı artık domain nedir konusunda birşey yazamayacak mi yada pinterest nasıl para kazanılır. Bu 2000 li yıllarda youtube parakazanma nasıl açılır gibi bir şey.
Bunun youtube versiyonu
Kanal nasıl oluşturulur.
kanala video nasıl yüklenir
kanal nasıl adsenseye bağlanır.
çerezler.
vs..
Eğitim isteyen varsa buraya baksın social auto poster veya pin automatic olmadan wpden direk tüm içeriklerinizi nasıl board oluşturulmadan otomatik kategori bazlı bordlar oluşturarak pinterest tek tuşla gönderilir. Multi hesapla şeklinde . 100 TL eğitime dahil mi
Param yok kazanamıyorum diyene bedava

Son düzenleme:
Bunlar en basit şeyler.
Bunları diyelm bir aldı artık domain nedir konusunda birşey yazamayacak mi yada pinterest nasıl para kazanılır. Bu 2000 li yıllarda youtube parakazanma nasıl açılır gibi bir şey.
Bunun youtube versiyonu
Kanal nasıl oluşturulur.
kanala video nasıl yüklenir
kanal nasıl adsenseye bağlanır.
çerezler.
vs..
Eğitim isteyen varsa buraya baksın social auto poster veya pin automatic olmadan wpden direk tüm içeriklerinizi nasıl board oluşturulmadan otomatik kategori bazlı bordlar oluşturarak pinterest tek tuşla gönderilir. Multi hesapla şeklinde . 100 TL eğitime dahil mi
Param yok kazanamıyorum diyene bedava
Şu son paragrafınızdan hiç bir şey anlayamadım.Basit şey dediğiniz yöntemlerle ben kazanıyorum zaten eğitimi alan kişi bilgisi olmadığı için alacak zaten basit dediğiniz şeyler siz bildiğiniz için basit geliyor

---------- Spam Engelliyici 22:21 ---------- Önceki Mesaj 22:20 ----------

Konunuzu baltalamak istemıyorum amma halen pinterest egitimi alan varmı acaba ?

Halen derken hocam ne kaybı olduki bilmeyen hala bilmiyor sistemi girmek isteyen birçok kişi var

Şu son paragrafınızdan hiç bir şey anlayamadım.Basit şey dediğiniz yöntemlerle ben kazanıyorum zaten eğitimi alan kişi bilgisi olmadığı için alacak zaten basit dediğiniz şeyler siz bildiğiniz için basit geliyor

---------- Spam Engelliyici 22:21 ---------- Önceki Mesaj 22:20 ----------

Halen derken hocam ne kaybı olduki bilmeyen hala bilmiyor sistemi girmek isteyen birçok kişi var

Şunu demek istedim.
En temel şeyleri vadededen bir eğitim satıyorsunuz alan kimse artık hiçbr forumda pinterest ile alakalı bir paylaşımda bulunumaz. Hesap açma , pinterest trafikden adsense para kazanma vs.. Özel bişey yok ki birde alana kısıt koymaya çalışıyorsunuz özel bir taktik birşey olur dersin ki saklıyorlar.Ancak bunlar en temel şeyler. Orada cümle yarım kalmış .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri