Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben denemedim ancak şuanda bir proje başlatıyorum bununla ilgili. Kendim de uygulayacağım yani.pinterestten gelen trafikle bu söylediklerinizi denedinizmi hocam [MENTION=9118]BOZGUN[/MENTION] [MENTION=48601]Hey[/MENTION]
pinterestten gelen trafikle bu söylediklerinizi denedinizmi hocam [MENTION=9118]BOZGUN[/MENTION] [MENTION=48601]Hey[/MENTION]
Peki hocam nereden başlamalı bu işe rica etsem olayın sadece konu başlıklarını belirtseniz spam falan derken adam akıllı bir işe odaklanamdık biraz daha geleceği olan işlerle uğraşmak istiyorum.Ben denemedim ancak şuanda bir proje başlatıyorum bununla ilgili. Kendim de uygulayacağım yani.
Şimdi sizin kitleniz neyle ilgilenir bilemem. Kitlenize yönelik satış ortaklığı programlarına yönelmeniz lazım. Türkiye'de satış ortaklığı ile çalışabileceğiniz firmalar kısıtlı ancak yabancı içerik ile güzel geri dönüşler almanız mümkün. "Affiliate Marketing" ile araştırmaya başlayabilirsiniz. Hedef kitlenizin ilgi alanlarına yönelik çalışmalar yapmak başarı getirir. Yani makyaj konulu bir hesabın kitlesine traş köpüğü satamazsınız.Peki hocam nereden başlamalı bu işe rica etsem olayın sadece konu başlıklarını belirtseniz spam falan derken adam akıllı bir işe odaklanamdık biraz daha geleceği olan işlerle uğraşmak istiyorum.
[MENTION=8064]eray70[/MENTION] hocam bahsettiğiniz cpa affilate mi oluyor?
Hepinize sprıyorum arkadaşlar bu affilate olarak hangi sistemi/websiteyi öneriyorsunuz?
Hey;yapabilirsen dropshipping
Şimdi sizin kitleniz neyle ilgilenir bilemem. Kitlenize yönelik satış ortaklığı programlarına yönelmeniz lazım. Türkiye'de satış ortaklığı ile çalışabileceğiniz firmalar kısıtlı ancak yabancı içerik ile güzel geri dönüşler almanız mümkün. "Affiliate Marketing" ile araştırmaya başlayabilirsiniz. Hedef kitlenizin ilgi alanlarına yönelik çalışmalar yapmak başarı getirir. Yani makyaj konulu bir hesabın kitlesine traş köpüğü satamazsınız.![]()
En iyisi amazon ortaklığı. Ürünlerin resimlerini ve özelliklerini paylaşarak iyi para kazanabilirsin diye düşünüyorum. Pinterestte gelen gösterilerde US ve Almanya bu yüzden dönüşüm yüksek olacaktır diye tahmin ediyorum.
amazon ortaklığı nasıl oluyor
Wordpress'in auto post atan eklentileri mevcut. Şuanda aklıma gelmiyor isimleri. Hatta şuanda pinterest taktiği, eğitimi satan bir çok insan bu eklentileri baz alarak proje geliştirtiyor. Yani dediğiniz sistem hali hazırda mevcut ve yapılıyor. Biraz araştırarak ulaşabilirsiniz.bozgun hocam , pinterest sitelerine manuel ürün eklemek dısında bu isi otomatik nasıl yapılabilir , resimli calısanlar var , makaleli calısanlar var.. bu konuda nasıl bir yol izlenebilir..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.