Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1adet kurulum yaptırıldı. Arkadaş ilgili
50tl fiyatı geçerlimidir birde host domain in özelliği ne kadar olmalıdır ayrı sistemi kurup daha sonra bizim yapmamız gerenken birşey varmı yoksa 1-2 ay sonra kazanç başlıyor ve otomatik sistem devam ediyormu ?Güncel
50tl fiyatı geçerlimidir birde host domain in özelliği ne kadar olmalıdır ayrı sistemi kurup daha sonra bizim yapmamız gerenken birşey varmı yoksa 1-2 ay sonra kazanç başlıyor ve otomatik sistem devam ediyormu ?
Domainin hiçbir önemi yok host ise kaç site açacağınıza bağlı sistem otomatik sürekli size sadece arada kontrol etmek kalıyor fiyatta indirim yok şuanda
50₺ indirimine tekrar girerse almayı düşünüyorum birde kontrolden kastınız nedir site kapandı yada kapanmadı diyemi ?
50₺ indirimine tekrar girerse almayı düşünüyorum birde kontrolden kastınız nedir site kapandı yada kapanmadı diyemi ?
anladım hocam yardımlarınız için teşekkürlerotomatik her sistemde hatalar olur ve bunları kontrol etmek gerekir.örnegin,dün benim kategorimde bi siteye denk geldim pinterestde öneriler içerikler arasında ve siteye girip bi bakayım dedim.site içerigi farklı bi dilde ama sitenin her yeri türkce idi yani türk bi arkadaşın sitesi belliki.şöyle bi baktım ve botun siteye çektigi resimlerin yarısı yok.başlık var,resimleri çekmemiş.hala da eklemeye devam ediyordu bot bu boş içerikleri siteye...rahat bi 20-25 gündür eklenen içerikler böyleydi,öncesine bakmadım.
para kazanıcam diyorsanız,az da olsa bi emek vermek gerekiyor.en basitinden bu bahsettigim sitede oldugu gibi bi sorun olabilir.botda ufacık bi hata vardır,onu kontrol edip düzeltse güzel güzel eklemeye devam edecektir ama adamın haberi dahi yok görünüşe göre![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.